Seda Sayan ve Uğur Arslan hakkında suç duyurusu!

Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın sunduğu 'Artık Susma' programına 'özel hayatın gizliliği, iftira ve hakaret’ iddiasıyla suç duyurusunda bulunuldu.

Şarkıcı Ayhan Aşan ve eşi Ayla Koyun, Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın sunduğu programda kendilerine yönelik yapılan eleştiriler nedeniyle dava açtı.

Show TV'de yayınlanan Artık Susma adlı programda Ayla Koyun'un 'yuva yıkan kişi' olarak lanse edildiği ve özel hayatın gizliliğinin açık ihlali olduğu gerekçesiyle kamu davası açılması talep edildi.

Ayşan Aşan'ın ilk evliliğinden olan kızı Büşra, programda babası ve babasının ikinci eşi hakkında farklı iddialar ortaya atmıştı.

Konuya ilişkin konuşan Ayhan Aşan,  “Benim bir suçum yok günahım yok. Kızım programa çıkmış. Ailevi konular bunlar. 4 Ekim’den beri bize atılan iftiralar diz boyunu açtı. Dolayısıyla hem bizim psikolojimiz bozuldu hem de ekran başındaki izleyenlerin de psikolojisi bozuldu. Ayla Hanım benim eşim. Ona da çok iftira atılıyor. İki çocuğumun annesi. Programda kızım çıktı benim hakkımda konuştu. Programa çıkmadan bir gün evvel kızımla beraber olduğum için niye oraya gittiğini anlamış değilim. Kızımla sorunlu değilim. Belki dolduruşa geldi, o programı çıktı. Ben bütün çocuklarımı seviyorum. " dedi.

Ezgi Mola: Kim üzdü benim paşamı?

İLİŞKİLİ HABER

Ezgi Mola: Kim üzdü benim paşamı?

BİR YORUM YAPIN 1

Kurt 6 yıl önce

Seda Ugur ikiside reklam pesinde bu programin kapanmasini,seksan milyon istiyor

Toplam 1 beğeni