Fox TV Komşular dizisi oyuncuları kimlerdir?

Fox TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan yeni günlük dizi Komşular, her hafta içi seyirci ile buluşacak. Başrollerinde Gizem Altunay, Mustafa Barış Koçkar, Arda Esen ve Sema Şimşek gibi isimlerin yer aldığı günlük dizi Komşular oyuncu kadrosu ve konusu ise merak konusu oldu. Peki, Fox TV komşu dizisi oyuncuları kimlerdir?

Avustralya televizyonlarının en uzun süre yayınlanan dünyanın en sevilen soap operalarından biri olan Avustralya yapımı Neighbours 6 Kasım Pazartesi itibari ile Türkiye'de “Komşular” dizisi olarak yayımlanmaya başlamıştır. Büyük ilgi ile izlenen dizi dünyada 60’dan fazla ülkede yayımlanmaktadır. No 9 Yapım/Yağmur Ünal’ın yapımcılığını üstlendiği, Canan Evcimen ve Göksel Aydın’ın yönetmenliğini yaptığı ve Zehra Çelenk’in de senaryosunu kaleme aldığı “Komşular” gündüz kuşağı dizisi olarak hafta içi her gün FOX ekranlarında izleyici karşısında olacak. Komşular dizisi oyuncu kadrosu ve konusu…

komşular oyuncuları kimlerdir

komşular oyuncuları kimlerdir

Komşular dizisinin konusu

Avustralya’da yayımlanan Neighbours adlı diziden uyarlanarak hazırlanan Komşular, İstanbul’un güzel mahallelerinden biri olan Karanfil Yokuşunda çekilmektedir. Komşular dizisi Karanfil yokuşunda yaşayan insanların hayatlarını ve ilişkilerini konu alıyor. Günlük hayat maceraları, kıvılcımlanan eski-yeni aşk hayatları ele alınarak izleyicinin beğenisine sunulmuştur.

Komşular dizisi oyuncu kadrosu

Başrollerini Gizem Altunay, Mustafa Barış Koçkar, Arda Esen ve Sema Şimşek’in paylaştığı Komşular’ın oyuncu kadrosunda Mehmet Uslu, Zafer Esen Demircan, Kaan Yalçın, Kevork Türker ve Serap Önder gibi başarılı oyuncular da yer almaktadır.

Gizem Altunay kimdir?

gizem altunay kimdir

gizem altunay kimdir

Gizem Altunay, Ankara’da 13 Mart 1987 tarihinde dünyaya gelmiştir. İlkokul ve lise eğitimini Ankara'da tamamlamış, Üniversite eğitimini ise Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümünden mezun olarak tamamlamıştır. Gizem Altunay, oyunculuk kariyerine ilk olarak 2014 yılında yayımlanan Sil Baştan adlı dizi ile başlamıştır. Ardından ekranların sevilen gençlik dizileri Deniz Yıldızı ve Beni Affet dizilerinde de rol alarak oyunculuk kariyerine devam etmiştir.

Mustafa Barış Koçkar kimdir?

mustafa barş koçkar

mustafa barş koçkar

Mustafa Barış Koçkar, İstanbul’da 17 Eylül 1987 tarihinde dünyaya gelmiştir. Lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünde tamamlamıştır. Mustafa Barış Koçkar, oyunculuk kariyerine ilk olarak 2009 yılında yayımlanan Elveda Rumeli dizisi ile adım atmıştır. Dizi de canlandırdığı Mehmet karakteri ile izleyicilerin sevgisini toplamıştır. Ardından Feda isimli sinema filminde 2017 yılında rol almıştır. Feda filmi, Montpellier Mediterranean Film Festivalinde de gösterilmiştir.

Arda Esen kimdir?          

arda esen kimdir

arda esen kimdir

Arda Esen, Ankara'da 1975 yılında dünyaya gelmiştir. Babası asker olan Esen Türkiye’nin farklı yerlerinde büyümüştür. Lisans eğitimini Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun olarak tamamlamıştır. İş hayatında farklı bir tercih yapan Arda Esen kariyerine oyunculuk ile ilerlemiştir. 1992 yılından beri ekranlarda olan başarılı oyuncu, aynı zamanda film yapımcısı, tiyatro oyuncusu ve seslendirme sanatçısı olarak da farklı projelerde bulunmuştur.

Arda Esen, ilk oyunculuk kariyerine sevilen dizi Mahallenin Muhtarları ile adım atmıştır. Bu kariyerine Yaprak Dökümü, Doktorlar, Arka Sokaklar, Kalp Hırsızı ve Kahramanlar adlı dizilerde rol alarak devam etmiştir.

Sema Şimşek kimdir?

sema şimşek kimdir

sema şimşek kimdir

Sema Şimşek 24 Şubat 1976 yılında Almanya’da dünyaya gelmiştir. 8 yaşında İstanbul’a yerleşen Şimşek maddi sıkıntılar sebebi ile kazanmış olduğu Mimar Sinan Üniversitesine gidememiştir. Lise yıllarında mankenlik yapmaya başlamıştır. 1994 yılında katılmış olduğu Best Model of Turkey yarışmasında birinci seçilerek ülkemizi dünya çapında temsil etmeye hak kazanmıştır. 1996 yılında Best Model of The World yarışmasına katılmış ve burada da dünyanın en iyi dördüncü modeli seçilmiştir. Sema Şimşek, oyunculuk kariyerine ilk olarak 2002 yılında Azad dizisi ile başlamıştır. Ardında 2004 yıllarında İstanbul Şahidimdir ve 2007 yıllarında da Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde rol almıştır. Aynı zamanda sinema filmleri ile de adını duyuran Şimşek, Dabbe 6 ve Terkedilmiş adlı filmlerde de rol almıştır.

BİR YORUM YAPIN 0