Hayati ve Diğerleri oyuncuları kimlerdir? Hayati ve Diğerleri yeniden ekranda...

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Hayati ve Diğerleri ilk bölümüyle ekrana geldi. İlk bölümüyle ilgi odağı olan Hayati ve Diğerleri oyuncuları ise en çok arananlar arasında girdi. Peki, Hayati ve Diğerleri oyuncuları kimlerdir?

Hayati ve Diğerleri oyuncuları kimlerdir? Hayati ve Diğerleri yeniden ekranda...
Hayati ve Diğerleri oyuncuları kimlerdir? Hayati ve Diğerleri yeniden ekranda...
GİRİŞ 20.06.2018 10:40 GÜNCELLEME 20.06.2018 10:40

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Hayati ve Diğerleri konusu ve oyuncu kadrosu ile merak konusu haline geldi. İşte, Hayati ve Diğerleri dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu...

Tanıtımları ile dikkatleri üzerine toplayan Kanal D’nin yeni ve iddialı dizisi Hayati ve Diğerleri, konusu ve zengin oyuncu kadrosu ile de dikkatleri üzerine toplamaya devam ediyor. Başrollerini Celil Nalçakan’ın oynadığı dizide Günay Karacaoğlu, Levent Ülgen, Bülent Çolak, Bahtiyar Engin, İbrahim Selim, Gökhan Kıraç, Aybike Esin Tumluer, Edip Tepeli, Ecem Karavus, Cankat Aydos, Cansu Dağdelen, Özlem Çakar, Feri Baycu gibi başarılı isimlerde yer almaktadır.

 

 

HAYATİ VE DİĞERLERİNİN KONUSU NEDİR?

İdealist, işine aşık bir baş komiser olan Hayati, görev yaptığı sürgün karakolu olan İkircikli Karakolu’nu örnek bir karakol haline getirmeye çalışırken her bölüm yeni bir suç dosyasını kendine has yöntemlerle çözmeye çalışmaktadır. Emri altında çalışan farklı karakterlerdeki polis memurları, seneler sonra karşısına çıkan imkansız aşk ve yakasını bırakmayan talihsizlikler ise Hayati’nin kariyerini riske atacak yeni sorunları beraberinde getirmektedir.

HAYATİ VE DİĞERLERİ OYUNCULARI KİMLERDİR?

celil nalçakan kimdir

Celil Nalçakan (Hayati Solmaz)

Celil Nalçakan, 1978 yılında Sivas'ta doğdu. Türvak'ın sınavını kazandı ve İstanbul'a yerleşerek burada oyunculuk okumaya başladı. 2006 yılında Sıla dizisi ile televizyondaki oyunculuk kariyerine başladı. Daha sonra Kış Masalı ve Hanımın Çiftliği dizilerinde oynadı, ancak Bitmeyen Şarkı adlı dizideki rolü ile tanındı.

Başarılı oyuncu Celil Nalçakan, oyunculuk kariyeri boyunca bir çok dizide rol almıştır. Ancak kendisinin en çok dikkat çektiği proje, Kanal D ekranında yayınlanan ve İlker Kaleli ile Burçin Terzioğlu'nun baş rolde yer aldığı "Poyraz Karayel" adlı dizi olmuştur. Celil Nalçakan, Poyraz Karayel dizisinde canlandırdığı Zülfikar rolü ile hafızalara kazınmıştır.

Celil Nalçakan bir süredir ara verdiği ekranlara şimdi de Hayati ve Diğerleri adlı proje ile devam ediyor.

günay karacaoğlu kimdir

Günay Karacaoğlu (Şükran Olmaz)

Günay Karacaoğlu 1971 yılında Kayseri'de dünyaya gelmiştir. Müjdat Gezen Sanat Merkezi mezunu olan Günay Karacaoğlu oyunculuk kariyeri boyunca birçok Tiyatro oyununda ve Sinema filmlerinde rol almıştır.

Günay Karacaoğlu, Arka Sokaklar, Şehnaz Tango, Kahpe Bizans, Gönülçelen gibi dizilerde rol almıştır. ayrıca  İnşaat, Çakallarla Dans Sıfır Sıkıntı, Abuzer Kadayıf, Osmanlı Cumhuriyeti gibi sinema filmlerinde oynamıştır.

Günay Karacaoğlu bugün de ekranlara Hayati ve Diğerleri adlı dizide Hayati’nin annesi Şükran karakteri ile geliyor.

levent ülgen kimdir

Levent Ülgen (Danyal Bezirci)

Levent Ülgen, 08 Ağustos 1962 tarihinde Konya şehrinde dünyaya gelmiştir. Çocuk yaşlarından itibaren mükemmel zekası ile herkesi kendisine hayran bırakan ve konuşkan bir kişilik olan Ülgen, eğitim hayatında da çok ciddi başarılara imza atmıştır. ODTÜ Fizik Bölümü’nü 4.000 ortalama ile kazanan ve buradan başarılı bir şekilde mezun olan Ülgen, zaman içerisinde Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nü de bitirerek kısa zaman içerisinde Ankara Halk Tiyatrosu kadrosuna girerek bu anlamda profesyonel kariyerine de adım attı.

Levent Ülgen, tiyatro ve dizi sektöründe bir çok başarılı projeye imza atmıştır. Şimdi de ekranlara Hayati ve Diğerleri ile karşımıza çıkıyor. Dizide Hayati’nin dayısı Danyal karakterini canlandırmaktadır. 

bahtiyar engin kimdir

Bahtiyar Engin (Tahsin Akın Şirinyer)

Bahtiyar Engin, 22 Temmuz 1966 yılında Ordu'da doğdu. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Eğitim Fakültesi mezunu olan sanatçı, İstanbul Şehir Tiyatroları kadrosunda yer almış olup, İstanbul Halk Tiyatrosu bünyesinde çalışmaktadır. Sanatçı, sinema ve dizi filmlerde rol almanın yanı sıra yönetmenlik te yapıyor.

Bahtiyar Engin bugün de izleyici karşısına Hayati ve Diğerleri dizinde Hayati’nin yakın arkadaşı Tahsin karakteri ile çıkıyor.

ibrahim selim kimdir

İbrahim Selim (Celal Kalayır)

İbrahim Selim, 1979 yılında Ankara'da dünyaya gelmiştir. Aslen Artvin Arhavili olan oyuncu İbrahim Selim, 3 yıl Biyoloji okuduktan sonra konservatuvara geçmiş ve Hacettepe Devlet Konservatuvarında eğitimini tamamlamıştır.

Oyunculuk kariyeri mezun olduktan sonra yine Ankara'da TRT kanalında yayınlanan günlük dizilerle başlayan İbrahim Selim, sonrasında İstanbul'a gelerek Tiyatro oyunculuğu yapmaya başlamıştır. Oyunculuğun yanı sıra seslendirme sanatçısı olarak da görev yapan İbrahim Selim'in ayrıca Afife Tiyatro Ödülleri’nde "En İyi Erkek Oyuncu" ödülü de bulunmaktadır.

Başarılı oyuncu İbrahim Selim'in son dönemde en çok dikkat çeken projesi ise sunuculuğunu yaptığı ve Youtube üzerinden yayınlanan videolar serisi Stolk oldu.

İbrahim Selim, bugünde ekranlara Hayati ve Diğerleri dizisi Komiser Celal karakteri ile çıkıyor.

cansu dağdelen kimdir

Cansu Dağdelen (Açelya Balkanlı)

Cansu Dağdelen, 1987 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Eğitimini Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü'nde tamamlayan Cansu Dağdelen, kendisine meslek olarak oyunculuğu seçmiş ve bu alanda kariyer yapmaya devam etmiştir. Cansu Dağdelen, oyunculuk üzerine yoğunlaşınca, üniversite eğitiminin ardından Plato Film Okulu bünyesinde oyunculuk eğitimi almıştır.

Cansu Dağdelen, ekran karşısına ilk olarak Kalbim Seni Seçti dizisi ile çıkmış ardından dikkat çeken ve sonrasında farklı projeler ile ekrana gelen Cansu Dağdelen, İki Yaka Bir İsmail, Kadim Dostum, Osmanlı Tokadı, Kocamın Ailesi gibi dizilerde oynamıştır.

Bugünde ekranlara Hayati ve Diğerleri dizisi Polis memuru Açelya karakteri ile çıkmıştır.

bülent çolak kimdir

Bülent Çolak (Vedat Durulmuş)

Bülent Çolak, 1977 yılında İstanbul'da doğmuştur. 1998 yılında Hoşçakal Yarın adlı sinema filmi ile kariyerine adım atmıştır. Bir çok dizi de rol almasına rağmen Geniş Aile dizisinde canlandırdığı Ulvi karakteriyele hafızalarda yer edinmeyi başarmıştır.

Bir çok sinema filminde de yer almış olan Bülent Çolak bu sefer de ekranlara Hayati ve Diğerleri dizisinde karakolun demirbaşı olarak teşkilatın görüp görebileceği en "iş bilir çaycı" ünvanın da olan Vedat karakteri ile çıkmaktadır.

Edip Tepeli (Üzeyir Hilmi Alaplı)

Edip Tepeli 1989 yılının Nisan ayında dünyaya gelmiştir. İstanbul Şehir Tiyatroları oyuncusu olan Tepeli, Küskün Müzikal'deki rolü ile Afife Jale Ödülleri’nde Yılın En Başarılı Genç Yetenek Adayı ve Huysuz adlı müzikaldeki rolü ile de Sadri Alışık Ödülleri Müzikal Dalı Yardımcı Erkek Oyuncu adayı olarak gösterilmiştir.

Genç yaşına rağmen başarılı bir Tiyatro oyuncusu olabilmeyi başaran Edip Tepeli, Çocuklar Duymasın dizisindeki Duygu rolü ile tanınan Ayşecan Tatari'nin de eşidir.

Seni Kimler Aldı, Yıldızlar Şahidim ve Kurt Seyit ve Şura adlı dizilerde rol alan Edip Tepeli bugünde ekranlara Hayati ve Diğerleri dizisi Polis memuru Üzeyir karakteri ile çıkmıştır.

Ecem Karavus (Filiz Ozancık)

Ecem Karavus, 1989 yılında İstanbul'un Sarıyer ilçesinde dünyaya gelmiştir. Sonrasında ailesi ile birlikte Antalya'ya taşınan Ecem Karavus, bir süre burada yaşamış, daha sonra üniversite okumak için yeniden İstanbul'a gelmiştir. Ecem Karavus İstanbul Üniversitesi Çağdaş Yunan Dili Ve Edebiyatı Bölümü mezunudur.

Ecem Karavus, Pis Yedili, Alın Yazım, Dinle Sevgili, Muhteşem Yüzyıl ve Bayram Abi (Sinema Filmi)adlı eserlerde rol almıştır.

Ecem Karavus, Hayati ve Diğerleri dizisinde güzelliğiyle ön plana çıkan bir polis karakterine hayat vermiştir.

Aybike Esin Tumluer (Nurten Salıkhan)

Aybike Esin Tumluer, 1988 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Eğitimini önce Haliç Üniversitesi Konservatuarı Tiyatro Bölümünde tamamlayan Aybike Esin Tumluer, ardından İnternational School of Comic Acting’de Drama ve Tiyatro Oyunculuğu eğitimi almıştır.

Aybike Esin Tumluer, Şansımı Seveyim, İlişki Durumu Karışık, Ah Neriman ve Her Şey Yolunda Merkez dizilerinde rol almıştır.

Aybike Esin Tumluer, bu seferde Hayati ve Diğerleri adlı komedi dizisinde polis memuru Nurten Salıkhan karakterini canlandırmıştır.

Cankat Aydos (Faruk Kadıoğlu)

Cankat Aydos, 12 Aralık 1992 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Ailesinin de desteği ile birlikte küçük yaşlardan itibaren spor ile ilgili olan Aydos, Tam 8 yıl boyunca profesyonel lisanslı basketbol oyuncusu olarak kariyer yapmıştır. Selçuk Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nü kazanarak oyunculuk kariyerine başlamıştır. Enteresan bir kişiliğe de sahip olan Aydos, daha okulu kazandığı yıllarda ilk dizi teklifini almış ve dizilerde oynamaya genç yaşlardan itibaren başlamıştır.

Cankat Aydos, Bir Deli Sevda, Arkadaşlar İyidir Dizi, Emanet Dizi, Behzat Ç. Dizi, Maral Dizi ve Karışık Kaset  adlı projelerde rol almıştır.

Cankat Aydos, bu seferde Hayati ve Diğerleri adlı komedi dizisinde polis memuru Faruk Kadıoğlu karakterini canlandırmıştır.

gökhan kıraç kimdir

Gökhan Kıraç (Erol İnandı)

Gökhan Kıraç, 1979 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir.  Gökhan Kıraç bugüne kadar Kavak Yelleri, Adanalı, Karakol, Mor Menekşeler, Özür Dilerim, Kuzu, Ulan İstanbul ve Yok Artık gibi dizi ve sinema projelerinde rol almıştır. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Usta oyuncu Güven Kıraç‘ın kardeşidir.

Gökhan Kıraç, bu seferde ekranlara Hayati ve Diğerleri adlı dizi de sabıkalı Erol karakterinde izleyici karşısına çıkmıştır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu