'Elif' Latin ülkelerini fethetti!

Milliyet Gazetesi köşe yazarı Sina Koloğlu, Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi 'Elif' hakkında bir yazı yazdı.

İşte Sina Koloğlu'nun o yazısı;

"Bugün Latin Amerika'da bir 'Elif' rüzgarı esiyor desek, yalan olmaz. Isabella Damla Güvenilir, bu laf bizde pek sevilir, 'tam bir star'. Ablaları eline su dökemez, valla o derece. "Yayın hakkını almak için kuyruk oluyor" diyor dizinin yurtdışı pazar işini yapanlar. 2016 yılında Kolombiya'da günlük dizi olarak yayınlanmaya başlamış.

Ardından Telefe(Arjantin) devreye girdi. Patladı, gitti. En son WAPA America'ya satıldı. Amerika'da içinde yedi televiz kanalı olan, uydu yayın servisi yapan, Porto Riko'lu televizyon kuruluşu... Telemundo (Porto Riko), Telefutura (Paraguay), Latina (Peru), TVN (Şili) yeni devreye giren kanallardan bazıları. Kanal 7'nin günlük dizisi, bu anlamda büyük iş başarmış oluyor. Damla, tartışmasız şu an en ünlü çocuk oyuncumuz. Hani, 'Latin Amerika'da Tarkan'dan da ünlü' diyebiliriz."

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0