Kalk Gidelim 49. bölüm 2. fragmanı yayınlandı!

En organik aile komedi dizilerinden biri olan Kalk Gidelim her Cumartesi çay sohbetlerini şenlendirmeye devam ediyor. TRT 1'in sevilen dizisi Kalk Gidelim'de her geçen gün Ercan işleri daha çok karıştırıyor. Peki son bölümde neler oldu? İşte 49. bölüm fragmanı...

Damat Halil'in bulduğu zarf okları Seyfettin'e döndürür. Herkes Seyfettin'in çiftliği sattığını sanıyor. Veli-Duru ikilisi, Şakir-Dudu ikilisinin yaptıkları aileyi iyice şüpheye düşürmüştür. Bu durumu düzeltmek için gençler ayaklanıyor. Ercan Nurcan yüzünden zor anlar yaşayacak. 

49. BÖLÜMÜN İLK FRAGMANI

Organik ve hayvan sevgisi ile izlenme rekoru kıran TRT 1'in sevilen dizisinin son bölümünde ise gençlerin kaybolması aileleri korkutmuştu. Muhtar ise ısrarla Kahya Sadık'ın kahvenin başına geçmesini isterken Hacı İbrahim'den yardım alır. Hacı İbrahim'i kırmayan Kahya Sadık kahveyi devralır. Aileler damatlardan düzenli bir iş istediği için Şakir kahveyi işletmeyi kabul eder. Veli ise çiftliği zor durumdan kurtarmak için yurt dışından bir firma bulur. Bu ona artı bir kazandırmıştır.

49. BÖLÜM 2. FRAGMAN;

Metin Akpınar isyan etti!

İLİŞKİLİ HABER

Metin Akpınar isyan etti!

BİR YORUM YAPIN 0