Kurtlar Vadisi dizisinin unutulmaz karakteri Süleyman Çakır anılıyor!

Bundan 15 yıl önce başlayan ve bir efsane haline gelen Kurtlar Vadisi dizisi, oyuncularına da şöhreti getirmişti. Bu isimlerden biri de Oktay Kaynarca oldu. Kaynarca, Süleyman Çakır rolüyle adını unutulmazlar arasına kazıdı. Öyle ki karakter öldüğünde gazeteye ilan verildi, hakkında gıyabi cenaze namazı kılındı. Sosyal medyanın gündeminde Süleyman Çakır'ın ölüm yıldönümü var.

On beş yıl önce yayın hayatına başlayan, ilk 97 bölümüyle efsaneler arasına giren Kurtlar Vadisi dizisi, oyuncularına da büyük bir şöhret kazandırmıştı. Oktay Kaynarca'nın canlandırdığı Süleyman Çakır, ölüm sahnesinin ardından ülkeyi yasa boğmuş, karakter için gıyabi cenaze namazı kılınmıştı. Bugün Süleyman Çakır için anma tweetleri atılıyor. Dizide öldüğü bölümün yayınlandığı tarih ölüm yıldönümü olarak kabul edilen Süleyman Çakır için paylaşımlarda bulunuluyor.

Türkiye'de bu denli ilgi gören bir karakter daha var. O da Aşk-ı Memnu romanı/dizisinin ana karakteri Bihter Ziyagil. Beren Saat'in oynadığı bu karakter de, her yıl final tarihinin yayınlandığı günde sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlarla anılıyor.

Bihter Ziyagil karakteri

Bihter Ziyagil karakteri

Süleyman Çakır karakteri için ölüm sahnesinin ardından gazeteye bir ilan da verilmişti. Süleyman Çakır karakteri için Twitter'de, 'Ayrılığının üzerinden 15 yıl geçti. Kimse unutamadı o günü' sözleriyle paylaşımlarda bulunuluyor. Kaynarca'dan ise karakterle ilgili bir paylaşım gelmedi.

Gazeteye verilen ilan

Gazeteye verilen ilan

Aşık Veysel tutkusu Türkçe öğrettiren Alman sanatçı Petra Nachtmanova

İLİŞKİLİ HABER

Aşık Veysel tutkusu Türkçe öğrettiren Alman sanatçı Petra Nachtmanova
Acun Ilıcalı'dan kızlarıyla yeni paylaşımları

İLİŞKİLİ HABER

Acun Ilıcalı'dan kızlarıyla yeni paylaşımları

BİR YORUM YAPIN 0