Yemin dizisi 51. bölüm özeti yayında! 'Hayır duası almak güzeldir'

Kanal 7'nin büyük bir ilgiyle takip edilen günlük dizisi Yemin'in 51. bölüm özeti yayımlandı. Başrolünde Gökberk Demirci ve Özge Yağız'ın yer aldığı dizi, yepyeni bölümleriyle Ramazan ayı boyunca da seyircisiyle buluşmaya devam edecek. İşte Yemin dizisinin 51. bölümünde yaşanacaklar.

Reyting rekorları kıran, başladığı günden bu yana büyük bir merakla takip edilen günlük dizi Yemin, heyecan dolu yeni bölümleriyle Ramazan ayı boyunca da seyircisinin karşısına çıkmaya devam edecek. Yemin dizisinin bu akşam yayınlanacak olan 51. bölümünün özeti yayımlandı. Gökberk Demirci ve Özge Yağız gibi genç isimleri bir araya getiren Yemin dizisinin 51. bölüm detayları haberimizde!

YEMİN DİZİSİ 51. BÖLÜM ÖZETİ

Yemin dizisi 51. bölüm özeti

Yemin dizisi 51. bölüm özeti

Emir, Reyhan'a karşı yaptıklarından dolayı pişmandır. Zeynep'i kurtaran Emir, Reyhan'dan özür diler ve Zeynep'i evlat edinir. Bu durum Cavidan dışındaki tüm ev halkını mutlu eder. Reyhan'ın Emir'e karşı tatlı dilli yaklaşımı, Emir'i mutlu eder. Cavidan ise gelini Reyhan'ı aşağılamayı sürdürür.

Öte yandan Leyla, babasının baskıları sonucu Kemal ve Masal'ı terk etme noktasına sürüklenir. Kemal ise biten evcilik oyununun üzüntüsü içerisindedir. Peki Leyla, evi terk edecek midir?

BİR YORUM YAPIN 0