Uzun boylu görünme tüyoları

Boyunuzu olduğundan daha uzun göstermek istiyorsanız tercih ettiğiniz kıyafetlere dikkat etmeniz gerekiyor.

Daha uzun boylu görünmek mümkün mü? Evet bu mümkün. Tek yapmanız gereken uzun boylu görünmek için nasıl giyinmeniz gerektiğini bilmelisiniz.

İşte, uzun boylu görünme taktikleri...

V yakalı bluzler: Dik yakalı kıyafetler boyu kısa gösterir ancak V yakalı kazaklar veya bluzler boynu açıkta bıraktığından daha uzun görünmenizi sağlar. Bu tarz yakalar da hafif kumaşlar tercih etmeye özen gösterin.

Geniş paçalı pantolon: Günlük hayatta veya özel bir davette tercih edilebilen geniş paçalı pantolonlar hem uzun hem kısa boylu kadınlar için idealdir. Zayıf olan kadınların diz hizasından başlayarak genişleyen paçalı pantolonları tercih edebilirler.

Yüksek bel pantolonlar: Düşük bel pantolonlar boyu kısaltan pantolonlardır. Bu nedenle yüksek bel pantolon tercih etmek yararınıza olacaktır. Yüksek belli pantolon, şort ya da kapri pantolonlar bacakları ve dolayısıyla vücudu da daha uzun gösterir. 

Uzun etek ve kısa bluz: Vücudu ince ve uzun gösteren bir ikili olmasına rağmen burada kumaş seçimi çok önemli olacaktır. 

Dikey çizgiler: Dikine çizgiler boyu ne olursa olsun uzun gösterir. Çizgileriniz renkli olabilir. Ancak rengi fazla kaçırırsanız uzun görünmek yerine kısalabilirsiniz. 

Tulum: Tüm vücut tipleri için uygundur. Tulum, silueti birleştirir ve uzatır. Dikkat etmeniz gereken doğru tulum modelini seçmektir.

Tek renk pantolon ve ayakkabı: Parlak pantolon veya taytlar vücudu ikiye böleceğinden kısa görünmenize neden olabilir. Bu nedenle mat renkleri tercih edin. Pantolon ile ayakkabıyı aynı renk seçmek boyu uzun gösterebilir.

BİR YORUM YAPIN 0