Sportif tesettür modelleri

Tesettür giyimde sportif stiller 2016 modasına damgasını vurdu. Şık parçaların tahtını sarsan sweat’ler yeni bir alternatif oluşturdu.

Rahatlığından ödün vermeyenlerin sonbaharda vazgeçemeceği sportif tesettür kombinleri sizler için bir araya getirdik. 

Sportif kıyafetlerin hızlı trend kazanmasıyla uzun kollu ve bol sweatleri sadece tesettür giyim için değil dünya markalarının koleksiyonlarında da göreceksiniz. İşte sonbaharın hafif serin havalarında tercih edebileceğiniz sportif tesettür kombinleri...

Klasik bol bir pantolonla, salaş bol sweatinizi bir arada kullanabilir, spor ayakkabılar ve sırt çantalarıyla tamamlayabilirsiniz. Böylelikle sportif şık kombinle hem modaya hitap eder hem de rahatlığınıza rahatlık katmış olursunuz.

Sweatshirt’lerle sportif etek kombinleri

Eteklerinizi klasik kullanımdan vazgeçin. Sportif giyimin moda olduğu bugünlerde rahatlığınızdan ödün vermeyin. Eteklerinizin üzerine sweatshirtler giymeye başlayın. 

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 6

mustafa 7 yıl önce

bu giyime tesettür demeyin. insanlara islamın giyim tarzını yanlış anlatıyorsunuz. gerçekten siz şu anda bozgunculuk ve yer yüzünde yaygın bir fitne çıkarıyorsunuz. sizin gibiler yüzünden bu devletin başı dertten kurtulmuyor. böyle bir giyinişten Allah razı olur mu hiç. neyin kafasını yaşıyorsunuz. sahebiler mi böyle giyinmiş osmanlı'da var mı böyle giyim bunun neresi tesettür.

Toplam 13 beğeni

Esra 7 yıl önce

Sokakta yürürken hangisi müslüman hanımı hangisi Yahudi hanımı belli değil Modanız batsın

Toplam 11 beğeni

Çiğdem 7 yıl önce

demişlerki bir ülkeyi kökten yok etmek istiyorsaniz kadınlarini bozun.işte müslüman kadınların tesetturunun geldiği son nokta.

Toplam 9 beğeni

ibrahim 7 yıl önce

miki mouse falan amerikan sembolleri.birakin bu isleri.yarim imanlilara hitap eder gibi

Toplam 7 beğeni

mhmett 7 yıl önce

ayıptır günahdır. tam bir rezalettt..

Toplam 6 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun