Ofis stilinize şıklık katacak kombinler

İş hayatınızda ofis şıklığını ve rahatlığını yakalamak için neler giyinmeniz gerekiyor?

Her kadın şık ve güzel kıyafetler giyinmeyi tercih eder. Bunun içinde modayı takip ederler. Ancak ofis şıklığını nasıl yakalayabilirsiniz.

İşte sizin için bir kaç kombin...

- Siyah ile beyazın uyumuna bordo ekleyin

Siyah düz tunik ile beyaz pantolonu bir arada kullanın. Siyah ve beyazı en iyi parlatan renk bordodur. Bu nedenle şalınızı bordo seçebilirsiniz. Sadeliğin ve şıklığın bir arada olduğu bu kombini ofisinizde rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

- Siyah ile maviyi yakıştırın

Siyah rengi her zaman asil bir renktir. Ofis kıyafetlerimizde de ilk tercihler arasındadır. Mavi renkte hareketli bir tunik tercih edip altına siyah pantolon giyebilirsiniz. Eğer çok klasik olduğunuzu düşünüyorsanız ayakkabınızda metalleri tercih edebilir klasikten biraz daha spora geçiş yapabilirsiniz. 

- Tulum tercih edebilirsiniz

Klasik kesim tulumları ofisinizde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Siyah ile kombinlenmiş bir kaç rengide içinde bulunduran tulumları tercih ederek renkli ve çantalı ayakkabılarla kombininizi tamamlamış olursunuz. 

- Kareli tunikler yine çok moda

Kareli tunikler spor tarz olsa da ofis için vitrinlerden düşmeyecek gibi görünüyor. Sizde beyaz kareli tunikle gri pantolonunuzu siyah eşarp ile kombinleyebilirsiniz. 

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0