Uzun ceket nasıl kombinlenir?

Havaların soğumasıyla birlikte uzun ceketler dolaptaki yerlerini aldı. Peki bu uzun ceketleri nasıl kombinleyebiliriz?

Bu sene gözler uzun ceket modellerinde olacak. Her kadında görebileceğiniz uzun ceket modelleriyle kombinlenmiş değişik giyimler görebilirsiniz.

Uzun ceket modelleri hem spor hem klasik olacak şekilde kullanabiliyoruz. Kullanım açısından kadınlara büyük rahatlık sağlayan uzun ceketlerde bu sene renkli modelleri ve kareleri daha sık göreceğiz.  

İşte uzun ceketleri kombinlemenin yolları;

- Kot pantolon tercih edenler rahatlıkla uzun ceketlerini kullanabilirler. Böylece spor bir hava elde etmiş olursunuz. Kot pantolonuzun üstüne gri erkek yakalı uzun bir ceket tercih edebilirsiniz. Bu şekilde hem spor hem klasik olarak kombinleyebilirsiniz. 

- Tesettürlü kadınların kurtarıcısı olan uzun ceket modelleri klasik giyimde her zaman yanınızda. Uzun ceket modelleriniz ofiste rahatça kullanabilirsiniz. Uzun ceketinizin altına tunik veya uzun gömlek modellerini giyebilirsiniz. 

- Uzun ceket modellerini farklı renklerle de kombinleyebilirsiniz. Renkli bir ceketiniz varsa içine beyaz gömlek veya beyaz pantolon kullanabilirsiniz. Klasik giyim olsun istiyorsanız yine renkli uzun ceketiniz altına boru paça klasik kumaşlı bir pantolonla kombin yapabilirsiniz. 

-Ceketin yapısını en güzel yakışan kumaşlardan birisi brokar kumaştır. Tesettürde ise uzun ceket modellerinin brokar ile birleşmiş hali kombinlerde daha farklı bir tarz yakalamayı sağlayacaktır. Brokar kumaşlı ceketinizi ister kumaş pantolon ister kot pantolon modelleri ile rahatlıkla kombin yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAPIN 1

Hanım 6 yıl önce

Beyenmedim :(