Suudi Arabistan Prensesi Vogue'dan kovuldu!

Vogue Arabia'da iki sayı şef editör olarak görev alan Suudi Arabistan Prensesi Deena Aljuhani Abdulaziz, dergiden kovuldu.

Daha önce editörlük yapmamış olan Suudi Prenses'in, Conde Nast International tarafından Haziran ayında göreve getirilmesi, Orta Doğu’da büyük ses getirmişti. 

Fashion Network'e açıklama yapan Abdulaziz, "İsteyerek ayrılmadım, direkt olarak kovuldum. Konu ile ilgili basın açıklaması yapacağım. Avukatlarım da dergi ile iletişime geçecek" dedi. 
Kovulmanın, Conde Nast International’daki CEO Jonathan Newhouse’dan kaynaklandığı iddia ediliyor. 
 

BİR YORUM YAPIN 6

nermin başaran 6 yıl önce

bunların başi açık gezmesı ne çok üzüluyoruml

Müslüman 7 yıl önce

Amaç Müslümanları aşağılamak, rezil etmek, komik duruma düşürmek. Önce editör yaparak taltif ediyorlar, sonra kovuyorlar. İslam düşmanları Müslümanların kusurunu görmekle lezzet alıyor. 1932de Belçika'da düzenlenen güzellik yarışmasında jüri başkanının şu sözleri herşeyi açıklıyor: Müslüman kadınların temsilcisi, Türk güzeli Keriman, mayo ile aramızdadır. Bu kızı zaferimizin tacı kabul edeceğiz, onu kraliçe seçeceğiz. Ondan daha güzeli varmış, yokmuş bu önemli değil. Bu sene güzellik kraliçesi seçmiyoruz. Bu sene Hıristiyanlığın zaferini kutluyoruz.....

Toplam 4 beğeni

Namiq 7 yıl önce

Hani arabistan şeriat devletiydi,eeee noluyor?Sıradan vatandaşlar(hanımlar)başı açık dışarı çıksa hemen ceza veriliyor,prenses olunca niye ceza kesen yok?Nerde şeriat müftüsü?

Toplam 7 beğeni

Battal gazi 7 yıl önce

Vogue nedir kendi bin tane Vogue kurar sanki.nedir bu asagilik kompleksi?

Toplam 5 beğeni

Aydın 7 yıl önce

Aman Allahım ne de büyük derdimiz var

Toplam 10 beğeni

nermin 6 yıl önce

bunların başı acık olması benı çok üzüyor

Toplam 0 Beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun