5 soruda beyaz pantolon rehberi

Havaların ısınmasının ardından daha açık renkli kombinler yapılmaya başlandı. Yaz aylarının vazgeçilmez parçası da şüphesiz ki beyaz pantolonlar.

Zor bir parça gibi görünen beyaz pantolonların, kullanımı gözümüzde büyüse de aslında çok kolaydır. Ancak pantolon alışverişi yaparken birkaç maddeye dikkat etmek gerekir. 

Kumaş

Beyaz pantolonlar genellikle yazın kullanıldığı için daha hafif ve ince kumaşlar tercih edilmelidir. Bu ince bir keten olabilir. Ancak beyaz pantolonların her zaman iç gösterme durumu olduğu için çok da ince kumaşlardan kaçının.

Cepler

Pantolon alışverişi yaparken büyük cepliler yerine küçük cebi olanları tercih edin. Bu sayede ceplere bir şey koyamayacağınız için kötü görüntünün de önüne geçmiş olursunuz.

Diğerlerinden farkı ne?

Kot benzeri diğer pantolonlarda kahverengi dikiş kullanılır. Fakat beyaz pantolonlarda bu hoş görünmediği için sizde alışverişte buna dikkat ederek beyaz dikişli olanları tercih edin.

Yıkama

Beyaz pantolonları kuru temizlemeye vermekten kaçının. Kuru temizlemede kullanılan kimyasal ürünler pantolonların sararmasına neden olur. Bunun yerine inatçı lekeler için kullanılan ve kalitesine güvendiğiniz temizleyiciler kullanarak evde temizleyin. Aynı zamanda kurutma makineleri pantolonun ömrünü kısaltacağı için güneşte kurutmaya dikkat edin. 

Nasıl kombinlenir?

Beyaz pantolon her türlü rengi ve modeli kaldırabilen bir üründür. Hatta beyaz pantolonun üzerine beyaz bir bluz giyerek zarif bir stilde oluşturabilirsiniz.

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0