Yaz sıcaklarında ofis şıklığı nasıl olur?

Özellikle yaz sıcaklarında iş yeri için kombin yapmak epey zordur. Kadınların çoğu her sabah ofise giderken hem mevsime hem de ofise uygun kombin oluşturmak zoruna kalır.

İşte kadınları ofis ve yaz kombini derdinden kurtaracak parçalar...

1. Beyaz gömlek

Beyaz gömlekler ofis ve sokak stili için zamansız bir parçadır. Pamuksu ya da keten karışımı gömlekler özellikle sizi hem spor hem de şık gösterir. Beyaz gömleklerinizi etek ve pantolonlarla rahatlıkla kombinleyebilirsiniz. 

2. Elbise

Tek parça olmasıyla kolay kombinlenen elbiseler, özellikle yaz aylarının favori parçasıdır. Tek parçada hem rahat hem şık olmak için düz kesim, tek renk, diz ve diz altı boyunda elbiseleri tercih edebilirsiniz. Elbiseleri sandalet, nude renk topuklu ayakkabı ya da babetlerle kombinleyebilirsiniz. 

3. Pileli midi etek

Mini, dar etek ve şortlar her ofis stiline uygun olmayabilir. Bu durumlarda en kurtarıcı parça midi eteklerdir. Midi etekleri hem romantik hem de klasik tarzları ile tişört-ceket ya da gömlekle kombinleyerek ofis ve ofis dışı ortamlara uydurabilirsiniz. 

4. Kısa bol paça pantolonlar

Sıcak havalarda kadınların en zorlandığı durum dar pantolon ve kalın kuma pantolon giymektir. Ofis günlerinin son yıllarda en tercih edilen ürünü ise şüphesiz ki kısa bol pantolonlar. Kısa pantolonları özellikle açık renk tercih ederek ofiste topuklu ayakkabıyla ofis dışında da spor ayakkabılarla kombinleyebilirsiniz.

5. Baharlık blazer ceket

Ofis stilinin olmazsa olmaz parçası blazer ceketlerdir. Yaz aylarında baharlık kumaştaki ceketler, dar modellerden çok daha dökümlü kesime sahip olanlar ofis ortamında her türlü tercih edilebilir.

BİR YORUM YAPIN 0