Kadınlar erkek reyonunda ne satın alabilir?

Alışveriş yaparken erkek reyonlarında olan bazı ürünler kadınların daha çok ilgisi çeker. Özellikle de salaş giyinmenin moda olduğu son yıllarda erkek kıyafetlerine ilgi arttı.

Peki kadınlar erkek reyonundan ne satın alabilir? İşte cevabı...

Gömlekler

Çok süslü, renkli ve dar gömleklerden hoşlanmıyorsanız, erkeklere için üretilen gömlek modellerini dar pantolon ve eteklerle kombinleyebilirsiniz. 

Deri ceketler

Kadınlar için üretilen deri ceketlerin ne kadar büyük bedeni alınsa da kalıp olarak dardır. Bu da soğuk havalarda ceketin önünü kapatamamaya neden olur. Sizde bu durumdan şikayet ediyorsanız, erkek reyonundan alabilirsiniz. 

Boyfriend jean

Kadın reyonlarında da sıklıkla bulunan boyfriend pantolonları, erkek reyonlarında da bulabilirsiniz. 

Kazaklar

Son yıllarda oldukça trend olan ancak her yerde bulunamayan salaş kazakları erkek reyonlarından daha uygun fiyata bulabilirsiniz. 

Oduncu gömlekler

Modası asla geçmeyen oduncu gömleklerin daha salaş ve farklı modellerini satın almak istiyorsanız, erkek reyonunda bulabilirsiniz. Kadınlar için yapılan oduncu gömlekler genellikle daha dar ve kısa olduğu için bu sorunu yaşamadan dilediğiniz şekilde bulmuş olursunuz. 

Bomber ceketler

Bomber ceketler bol ve kısa olduğu için erkek reyonundaki kalıplar üzerinizde kaba durmayacaktır. Bunun için bomber ceket alırken erkek reyonuna göz atabilirsiniz. 

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0