Moda hakkında yapılan 4 hata

Şıklığınıza her zaman özen göstermenize rağmen bazı dönemlerde kafanız karışabilir ve moda hakkında büyük hatalar yapabilirsiniz. İşte moda hakkında yapılan 4 hata...

Umutsuz alışveriş

Yakın zamanda olan bir düğün ya da organizasyon için son dakikada alışveriş yapmayın. Bir şeylere yetişme telaşı size bedenize ve zevkinize tam uymayan kıyafetleri almaya iter. Bunun için davet haberini alır almaz kendinize bir alışveriş günü belirleyerek öncesinde küçük bir araştırma yapın. 

İndirim çılgınlığı

İndirim dönemlerinde kadınların aklı karışır ve asla giymeyeceği, ihtiyacı olmayan ya da bütçesine zorlayan alışverişler yapabilir. İndirim dönemlerinde alışverişe çıktığınızda beğendiğiniz kıyafeti almadan önce gerçekten ihtiyacınız olup olmadığı ve nasıl kombinleyeceğiniz düşünün. Beğendiğiniz parçayı 3-4 farklı şekilde kullanamıyorsanız, bütçenize zorlamanıza gerek yok demektir. 

Dolap düzeni

Dolabınızı düzenlerken birden fazla parçayı üst üste asmamaya dikkat edin. Kıyafetleri bu şekilde asmak alttaki parçaları unutmanıza neden olur. Bu da sürekli aynı şeyleri giydiğiniz düşüncesine kapılmanıza neden olur. 

Bu nedenle kıyafetlerinizi yazlık, kışlık olarak ayırın ve olabildiğince gözünüzün önünde olacak şekilde yerleştirin. Kıyafetleri bu şekilde düzenlediğiniz taktirde gereksiz alışverişlerden kurtulabilirsiniz. 

Çanta enflasyonu

Sürekli çanta değiştirmek sıkıntılı ve uzun bir süreçtir. Sürekli çanta değiştirmekle uğraşmamak için mevsime uygun yazlık kıyafetlerinize özel hafif ve renkli bir çanta kışlıklar içinde ağır ve tek tonda birkaç çanta bulundurun.

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0