Tesettürlü gelin başında nelere dikkat edilmeli?

Her genç kızın hayallerini süsleyen gelinlik, karar vermesi zor bir seçim olsa da asıl önemli olan makyajı kendimiz belirlemektir.

Gelin çiçeği , gelin ayakkabısı, duvağı derken koşuşturmayla geçen uzun bir zamandan sonra çatıp gelen düğün günü... 

- Asla başka fotoğraflara bakıp kendinize uygulanmasını istemeyin!

Hepimizin yaptığı hataların en başında sosyal medyadan saatlerce araştırıp baktığımız modelleri  gittiğimiz kuaföre uygulamasını istemek geliyor.

Ünlü modellerin , profesyonel çalıştığı kuaförler yardımıyla özenle hazırlanan gelinler usta fotoğrafçıların ellerinden ıstışamlı görsellerle sosyal medyaya aktarılıyor.

Hayranlıkla heyecanlanıp kaydettiğimiz fotoğrafların aynısını kendi kuaförlerimizin uygulamasını istiyoruz ama sonuç hüsranla bitiyor ....

Bu yüzden her zaman yüzünüze yakışan eşarp yada şal modellerinize uygun sizin kendinizde beğendiğiniz modeli gelinliğinizle uyumlu hale getirmesini isteyin.  Bunun için en iyi yöntem ise provalara giderek emin olabilirsiniz.

Önemli Not: Makyajınızda parıldayan farlar abartılı koyu renk rujlar sürmekten kaçının!

 

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0