Sezon trendi: Şönil kazaklar geri döndü!

Yumuşacık ve sıcacık tutan yapısıyla şönil kazaklar yeniden aramızda...

Son yıllarda oluşan eskiye dönüş modası sayesinde 90'ların en nadide parçalarından biri olan şönil kazaklar bu sezonun da trendi oluyor. Kadifemsi ve yumuşacık kazaklar soğuk havalarda bizi hem ısıtırken hemde kombinlerimize vintage bir hava katacak gibi görünüyor. Çeşit ve renk seçenekleriyle de her tarz ve stile hitap ediyor.

Sadece mağazalarda değil birçok ünlü tasarımcının defilesinde de rastladığımız şönil kazaklar, genelde metalik ve parlak bir görünümle karşımıza çıkıyor. Ayrıca sadece kazalarda değil midi elbiselerde de sıkça kullanılan şönil kumaşı, kadifemsi ve kalın yapısı sayesinde sıradan kazaklardan daha çok ısıtıyor.

Genelde oversize modellerde karşımıza çıkan şönil kazaklar; taytlar, kot pantolonlar ya da midi boy eteklerle rahatça kombinlenebilir.  

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0