Sezonun sürpriz trendi: Sarı nasıl kombinlenir?

Sarının her tonunun çantadan ayakkabıya, elbiseden kabana kadar hakim olacağı bir sezondayız. Sizde sarı kıyafetlerle hem şık hemde canlı görünmek ister misiniz?

Son günlerde vitrinleri süsleyen sarı rengi 2017-2018 sonbahar ve kış sezonunun en trend rengi olacak gibi gözüküyor. Stilinize canlılık katan bu rengin açıktan koyuya her tonunu kullanabilirsiniz. Yaz aylarında uçuş uçuş elbiselerle birleşen sarı, soğuk havalarda kazak, ceket ve montlarımıza hava katıyor. Özellikle desensiz ve hardal sarısı renkte kıyafetlerde göz alıyor.

Peki sarı hangi renklerle kombinlenir?

-Sade, şık ve ciddi bir görünüm istiyorsanız, sarının yanına yakışan en güzel renkler siyah ve beyazdır. Bu üç rengi bir araya getiren elbiselerle tüm gözleri üzerinize çekebilirsiniz. Ya da sarı bir gömlek ve beyaz kumaş pantolonu kombinleyerek kendi stilinizi yansıtabilirsiniz.

-Canlı ve parlak sarı renkteki kıyafetlerinizle pembe, turuncu, kırmızı ve yeşil gibi daha canlı renkleri kombinleyebilirsiniz. Elde edeceğiniz görünüm hem enerjik hemde çok şık olacaktır.

-Daha farklı bir görünüm elde etmek isterseniz de sarı renk bir kıyafet ile soğuk bir bordo rengini kombinleyebilirsiniz. Bu kombinle hem zarif hemde çok havalı bir görünüm elde edeceksiniz.

 

Leblebinin faydaları

İLİŞKİLİ HABER

Leblebinin faydaları
Ölü derileri arındıran nohut unu maskesi

İLİŞKİLİ HABER

Ölü derileri arındıran nohut unu maskesi
Selülitlerden kurtulmanın doğal yolları

İLİŞKİLİ HABER

Selülitlerden kurtulmanın doğal yolları
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0