Kadife nasıl kombinlenir?

Sizde kadifenin farklı ve şık havasını kıyafetlerinize taşımak ister misiniz? İşte kadife nasıl kombinlenir sorusunun yanıtı...

Kış modası deyince hepimizin aklına gelen kadife kıyafetler, bu sezonda sonbahar ve kış modasına yön veriyor. Kadife elbiselerin daha çok ön planda olduğu bu trendin arkasından kadife pantolon, sweatshirt, gömlek ve ayakkabılar geliyor.

Peki kadife kıyafetler nasıl kombinlenir? Kadife hangi kumaşlarla daha şık durur?

Kadife kumaşlar renkleri çeşitliliği ve yumuşak yapısı sayesinde her kıyafete uyum sağlayabilir. Ayrıca gece ve gündüz, ofiste ya da arkadaşlarınızla gezerken giyilebilir. Yani kadife parçaları her kombine ve mekana uydurabilirsiniz. Bu sezon revaçta olan kadife elbiseleri, bilekte biten deri botlarla ya da mat deri stilettolarla kombinleyebilirsiniz. Kadife parçalar zaten göz alıcı bir görünüme sahip olduğu için kombininizde fazla aksesuar kullanmamalısınız. Parlak ve dikkat çeken bir parça olan kadifeyi ne kadar sade kullanırsanız o kadar şık görünürsünüz.

Kış aylarında daha çok koyu renkler ön planda olsa da bu sezon kadife kıyafetler açık ve canlı renkleriyle bizi şaşırtıyor. Ayrıca açık tonlar kadifenin iddiasını da arttırıyor. Açık tonlu kadifeler genelde altın veya gümüş tonlarda aksesuarlarla daha şık duruyor. Ayrıca kadife kumaş deri kıyafetlerle kombinlendiğinde de oldukça ilgi çekiyor.

 

 

Diş macunun bilinmeyen kullanım alanları

İLİŞKİLİ HABER

Diş macunun bilinmeyen kullanım alanları
Prenses sendromu nedir? Tedavisi nasıldır?

İLİŞKİLİ HABER

Prenses sendromu nedir? Tedavisi nasıldır?
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0