Midi etekler nasıl kombinlenir?

Son yıllarda moda dünyasının en gözde parçalarından biri olan midi etekler nasıl kombinlenir? İşte yanıtı...

Kadınların günlük hayatta çok sık kullandığı etekler, hem iş hayatının hem de özel davetlerin kurtarıcı parçasıdır. Özellikle ara boy yani midi etekler, bacak boyunu olduğundan daha uzun gösterdiği için her kadının vazgeçilmezidir. Ayrıca midi etekler doğru kombinlenildiğinde basenleri gizleyerek ve belin inceliğini vurgulayarak sizi anında şık bir görünüme kavuşturabilir.

İşte midi boy etekler için kombin önerileri:

1. Midi boy eteğinizi sade bir bluz, deri ceket ve kısa topuklu bir ayakkabıyla kombinleyebilirsiniz. Bu kombin hem şık görünmenize yardımcı olacak hem de her mekana uyum sağlayacaktır.

2. Spor bir görünüme ulaşmak istiyorsanız, midi eteğinizi salaş bir kazak ve sneakerla kombinleyebilirsiniz. Bu görünüm spor ve şık sokak modasını yansıtmanızı sağlayacaktır.

3. Midi boy eteğinizi dar ve dikkat çeken bir bluz, topuklu ayakkabı ve klasik bir çanta ile kombinleyerek daha şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Bu sayede de davetler ve özel akşamlarda tüm gözleri üzerinize toplayabilirsiniz.

Çerkes tavuğu nasıl yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

Çerkes tavuğu nasıl yapılır?
Bebeklerde ve çocuklarda ishal nasıl geçer?

İLİŞKİLİ HABER

Bebeklerde ve çocuklarda ishal nasıl geçer?
'İzmir’i turuncuya boya' kampanyası

İLİŞKİLİ HABER

'İzmir’i turuncuya boya' kampanyası
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0