Pijama takımı modası

Moda dünyasının uca bucağı olmayan trendlerine bir yenisi daha eklendi. İşte sokak modasının yeni gözdesi pijama takımları...

Evde giydiğimiz pijama takımlarını sokağa taşıyan bu modayı, Rihanna yıllar önce bir davette kullanmıştı. Daha sonra dünyaca ünlü tasarımcılar da modern pijama takımlarını defilelerine taşıdı. Şimdi ise sokak modasının vazgeçilmezi haline gelen pijama takımları, özellikle yurt dışında sıkça kullanılıyor.

Nasıl kombinlenir?

Pijamayı takım olarak kullanmak kadar, jean ve gömleklerle kombinlemekte bir o kadar popüler. Kot pantolonunuzun ya da eteğinizin üzerine saten bir pijama giyerek bu trendi yakalayabilirsiniz. Dilerseniz de takım olarak giyip, topuklu ayakkabı ve klasik bir çanta ile kombinleyebilirsiniz. Spor bir görünüm istiyorsanız, pijamalarınızı loafer ve sneakerlarla tamamlayabilirsiniz.

Abartılı bir görünüm istemiyorsanız, saç ve makyanızı sade yapmalısınız. Özellikle pijamayı takım halinde kullanacaksanız, kombinin diğer parçalarını olabildiğince gösterişsiz seçmelisiniz. Takı olarak, üst üste takılmış zincirler, chokerlar, küçük küpe ve yüzükler tercih edebilirsiniz.

Gargaranın farklı kullanım alanları nelerdir?

İLİŞKİLİ HABER

Gargaranın farklı kullanım alanları nelerdir?
Diyabetik ayak riskine karşı korunmanın yolları

İLİŞKİLİ HABER

Diyabetik ayak riskine karşı korunmanın yolları
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0