Dokunmatik ekran algılayan eldivenler

Telefon, tablet, akıllı saat ve daha birçok teknolojik ürünün tek dezavantajı kışın ellerimizin donmasına sebep olması! Ama teknoloji ve moda, bu sorun için güçlerini birleştirdi. İşte elleriniz üşümeden telefonunuzu rahatça kullanabileceğiniz dokunmatik ekran algılayan eldivenler...

Soğuk kış günlerinin gelmesiyle herkes eldiven ve berelere sarıldı. Fakat dokunmatik ekranı algılamayan eldivenler yüzünden, günlük hayatta elimizden düşmeyen telefon ve tabletlerden ayrılmak zorunda kaldık. Any Glove, dikiş ipi ve termal macun gibi doğal yöntemlerle eldivenler dokunmatik ekrana uyarlanmaya çalışılsa da bu pek kalıcı bir çözüm değil. 

Bu sorundan kurtulmanın en etkili yolu dokunmatik ekranı algılayabilen eldivenlerden satın almak. Bu eldivenleri hemen her alışveriş sitesinden temin edebilirsiniz. Birçok model ve rengi bulunan eldivenlerin fiyatı 10 TL - 50 TL arasında değişiyor.

N11 28.18 TL

Koton 34.99 TL

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0