Fransız kadınlarına özgü stil önerileri

Sağlıklı beslenmeleriyle muhteşem vücuda sahip olan Fransız kadınlarının kendilerine has giyim tarzlarıyla da dikkat çekmeyi başarıyor. İşte Fransız kadınlarından ilham alınacak 3 stil önerisi…

Her zaman zarif ve şık stilleriyle sokak modasını baştan aşağı değiştiren Fransız kadınları, stillerinde ‘fazla uğraşılmamış' görünümde olmasına özen gösterirler. Bu sayede kombinlerini hem gün içerisinde hem de gece davetlerinde kolayca kullanılıyorlar.

Blazer Ceketler

Fransız kadınlarının gardroplarındaki olmazsa olmaz parçalarından biri koyu renk blazer ceketlerdir. Maskülen tarzın temsilcilerinden olan blazer ceketleri modern parçalarla kombinleyerek Fransız kadınlarının tarzını kolayca yakalayabilirsiniz.

Kalın kumaşlı kot pantolonlar

Şimdilerde sokak modasının vazgeçilmezlerinden olan kot pantolonlar Fransız kadınlarının en çok yatırım yaptıkları parçalar arasında. Sağlıklı beslenmelerinden ötürü muhteşem vücutlarına tam oturan kalın kumaşlı kot pantolonlar ile Fransız kadınlarının stilini kendinize uyarlayabilirsiniz.

Büyük beden kazaklar

Kış aylarında salaş, sade ama şık kombinleri ile moda trendlerini alt üst eden Fransız kadınları, son dönemde popüler olan büyük beden kazakları günlük hayatında çok kullanmaya başladı. Kot pantolon, büyük beden kazak ve bir stiletto ile Fransız kadınlarının stilini yakalayabilirsiniz.

2018'de modanın trend rengi: Mor

İLİŞKİLİ HABER

2018'de modanın trend rengi: Mor
100 kalorinin altındaki atıştırmalıklar

İLİŞKİLİ HABER

100 kalorinin altındaki atıştırmalıklar
Makyajı doğru bir şekilde temizlemenin yolları

İLİŞKİLİ HABER

Makyajı doğru bir şekilde temizlemenin yolları
Fahriye Evcen ile Burak Özçivit kavga etti

İLİŞKİLİ HABER

Fahriye Evcen ile Burak Özçivit kavga etti
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0