Çizgili parçalar nasıl kombinlenir?

Tüm zamanların modası hiç geçmeyen çizgili kıyafetler, nasıl kombinlenir sizler için araştırdık. İşte çizgili parçaları kombinlerken dikkat edilmesi gerekenler...

Enine ya da boyuna, ince ya da kalın olmak üzere birden fazla çeşidi olan çizgili kıyafetler, hem şık hem de spor kombinlerin vazgeçilmezi haline geldi. Fakat yanlış kombinlediğinizde belinizin kalın görünmenize sebep olabilir. 

İşte çizgili kıyafetleri kombinlerken dikkat edilmesi gerekenler...

- Eğer boyunuz kısaysa mutlaka boyuna çizgili kıyafetler tercih etmelisiniz. Bu sayede hem uzun hem de ince görünebilirsiniz.

- Çizgili kıyafetlerle şık bir kombin oluşturmak istiyorsanız desenli kumaşları asla tercih etmemelisiniz. 

- Dikey ve çapraz çizgiler ince görünmenizi sağlar. Bu yüzden sadece üst kısımda yada tek parça elbise olarak kullanabilirsiniz.

- Çizgili kıyafetlerde renk seçimi çok önemlidir. Sezonun renkleri olan mor ile modern ve şık bir kombin oluşturabilirsiniz.

- Çizgili kombinlerde en sık yapılan hata, alt ve üst kıyafetlerin çizgili seçilmesidir. Bu seçiminizde şık görünmek isterken, karışık ve göz yoran bir kombin oluşturmanıza sebep olabilir. Bu yüzden alt veya üst kıyafetlerden biri düz renk tercih edilmelidir.

Deri çanta nasıl temizlenir?

İLİŞKİLİ HABER

Deri çanta nasıl temizlenir?
Eklektik dekorasyon trendi

İLİŞKİLİ HABER

Eklektik dekorasyon trendi
Kıyafet diyeti nasıl yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

Kıyafet diyeti nasıl yapılır?
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0