Gömlek elbiseler nasıl kombinlenir? En trend gömlek elbiseler

Gömlek elbiseler ile modası geçmeyen kombinler yapabilir, her mevsim şık ve zarif görünümler elde edebilirsiniz. Tesettür modasında da bu sezon en iddialı parçalarından biri gömlek elbiseler oluyor. Sizler için gömlek elbiseler nasıl kombinlenir araştırdık. İşte gömlek elbise kombinleri...

Gömlek elbiseler, günlük hayatında rahat ama şık kombinler yapan kadınlar için kurtarıcı parça olacak. Farklı tarzlarla sokak modasında sıkça kullanan gömlek elbiseler, kış sezonunun en iddialı parçalarından biri haline geldi. Modası asla geçmeyen ve geçmeyecek bir şey varsa bu kesinlikler gömlek elbiselerdir. 7’den 70’e herkese yakışan gömlek elbiseleri açık, kapalı tüm kadınlar kendine göre kombin yaparak giyebilirler. Feminen ve maskülen şıklığın en önemli giyim parçası olan gömlek elbise modelleri her tarza ve her stile koleksiyonlar çıkarmaktadır. Bu özel giyim parçaları ile her alanda şıklığı yakalamak için yazımızın detaylarına göz atın.

en güzel elbise modelleri

en güzel elbise modelleri

Kombin oluşturmaya başlarken öncelikle eşarp ve elbise uyumuna dikkat etmelisiniz. Renk olarak dikkatli olmanız gereken bu konuda tarz olarak da dikkatli olmanız gerekiyor. 

gömlek elbiseler nasıl kombinlenir

gömlek elbiseler nasıl kombinlenir

Spor kesimli bir gömlek elbise ise, dolgu topuklu bir terlik modelli ayakkabı ile kombinlenebilir.

tesettür gömlek elbise modelleri

tesettür gömlek elbise modelleri

İnce bantlı ve düz ince tabanlı bir sandalet, altında çok şık durabilir. Koyu renkli bir gömlek elbise ise, bilekten bantlı ve topuklu bir ayakkabı ile çok hoş görünecektir.

Son zamanların moda kombininde bol giymek popüler olmaya başlasa da genelde baseni olan kadınların bir numaralı kurtarıcısıdır bol elbiseler.

 Eğer bol bir gömlek elbise tercih ettiyseniz botlar veya düz postallar sizi stil sahibi gösterecektir. 

Bu parçalar ile ister ofis, ister günlük kombin, isterseniz alışveriş gezmesinde bile kullanarak çabasız şıklığa imza atabilirsiniz.

Bone şallar ile kombinlenerek klasik, eşarp veya normal şallar ile kombinlendiğinde ise spor tarzınıza uyum sağlayabilen gömlek elbiselerle  3 farklı kombin önerisi...

GÖMLEK ELBİSELER NASIL KOMBİNLENİR?

  • 1-

Bahar mevsiminin de yaklaşmasıyla kombinlerinizi gömlek elbiselerle renklendirebilirsiniz.

  • 2-

Günün kurtarıcı rengi siyahsa, renkli bir şal ile kombinleyerek şık hale getirebilirsiniz.

  • 3-

Bu sezonun bir başka modası çizgili parçaları kombinlerinize gömlek elbiselerle yerleştirebilirsiniz.

Dekorasyonda berjer kullanımı nasıl olmalıdır? Berjer alırken nelere dikkat edilmeli?

İLİŞKİLİ HABER

Dekorasyonda berjer kullanımı nasıl olmalıdır? Berjer alırken nelere dikkat edilmeli?
Küffar ne demek? TDK'ya göre küffar'ın anlamı! Alparslan Büyük Selçuklu'da Küffar kime denir?

İLİŞKİLİ HABER

Küffar ne demek? TDK'ya göre küffar'ın anlamı! Alparslan Büyük Selçuklu'da Küffar kime denir?
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0