FILA spor ayakkabılarına kombin önerileri

Spor ayakkabılarının da tarz olmada bir numaralı parça olduğunu biliyor muydunuz?" Yasemin.com" ekibi olarak yüksek tabanlı FILA spor ayakkabıları ile yapabileceğiniz kombinleri araştırdık. İşte FILA spor ayakkabılarla yapacağınız kombinler...

Yaz aylarında genellikle açık ayakkabılar tercih ediliyordu. Son yıllarda ise artan spor ayakkabı çeşitleri bu durumu ortadan kaldıracağa benziyor. Ancak çoğu kişi halen spor ayakkabısını kombinlerken sıkıntı çeker. Özellikle ofis ortamında bu ayakkabıları tercih eden kadınlar bunların başında gelir. 

Sizi bu durumdan kurtaracak bir kaç öneri derledik. İşte ofiste, sokakta, özel davette ve günlük hayatta rahatlıkla kullanabileceğiniz FILA spor ayakkabılarıyla yapılan kombin önerileri;

OFİS ŞIKLIĞI

Genellikle ofis ortamında resmi olmaya çalışan kadınlar gün boyu topuklu ayakkabılarla yürümek zorunda kalır. Aslında bu durum sağlık sorunlarını da beraberinde getirebilir. Bu durumu yaşamak istemiyorsanız şimdi sizler için oluşturacağımız kombini deneyin. İki yıldır erkek modasından kadın modasına doğru kayan blazerleri ana parçanız olsun. Trend olan bu uzun ceketleri ister düz renk isterseniz de kare ve çizgili olarak da kullanabilirsiniz. İçine beyaz bir tişört altına dar kesin parlak kumaş pantolon ve son vuruş FILA spor ayakkabı ile ofisin en spor ve klasik kadını olabilirsiniz.

ÖZEL DAVET

Bu kombin sizin moda iconu olduğunuzun resmi belgesi olacaktır. Özel davetlerdeki ağır kıyafet kuralını yıkıyoruz. Yerine enerjiyi yansıtan spor tarzı ve vücudunuzun proporsiyonunu kanıtlayacak kombini denemeye hazır mısınız? Pamuk uzun kıyafetlerin altına giyeceğiniz FILA spor ayakkabısı ile davetin en çok konuşulacak ismi olacaksınız. Ancak bu kombinde aksesuar karmaşasından uzak durunuz.

SOKAK SENİ ÇAĞIRIYOR

Uzun bel altı kesik pantolon, salaş bir sweat ve FILA spor ayakkabısı ile sokakların özgür kadını olmaya hazır mısınız? 

Beyaz gömlekle yapabileceğiniz kombinler

İLİŞKİLİ HABER

Beyaz gömlekle yapabileceğiniz kombinler
2018 Tesettür modasının trendi: Çizgili tunikler

İLİŞKİLİ HABER

2018 Tesettür modasının trendi: Çizgili tunikler
En şık baharatlık takımları

İLİŞKİLİ HABER

En şık baharatlık takımları

BİR YORUM YAPIN 0