Genç görünmek için dikkat edilmesi gereken moda kuralları

Genç görünmenin sırlarından birininde giyim olduğunu biliyor muydunuz? Hem stil sahibi olduğunuzu göstermek için hem de genç gösterecek birbirinden farklı kombinleri sizler için bir araya getirdik. İşte ruhunuzun gençliğini kanıtlayacak kombinler...

Günümüzde kadınların en çok yakındıkları durumdan biri olan yaşlanmayı sadece cilt bakımı olarak değil kıyafetlerinizdeki değişikliklere de yansıtmalısınız. Pastel renkler, minimal tasarımlar ve iddialı aksesuarlarla bunu stilinize yansıtarak günün keyfini çıkartabilirsiniz. 

PASTEL RENKLERİN YANSIDIĞI UZUN CEKETLER

Pastel renkler genç görünmek için ilk başvurulması gereken moda kuralıdır. Vücuda oturan pastel renkli ceketler, ofis ortamında rahatlık vermesinin yanı sıra tek parça ile şıklığınızı yansıtmaya yardımcı olacaktır.

A KESİM ELBİSELER

Aniden ortaya çıkan özel davetlere katılmak aynı zamanda şıklığınızı ve gençliğinizi yansıtmak istiyorsanız A kesim elbiseleri tercih edebilirsiniz. Tek parça olan bu kıyafete sadece uygun aksesuar ayarlayarak gecenin en gözde davetlisi olabilirsiniz.

ETEK ÇEŞİTLERİ İLE KENDİNİZİ ÖZGÜR HİSSEDİN!

Arkadaş buluşmalarında sizi yansıtacağını düşündüğümüz etek çeşitlerini deneyebilirsiniz. Bilekte biten kloş ve pileli eteklerle hem yaz sıcaklıklarında rahat edebilirsiniz hem de daha genç görünebilirsiniz. Etek tercih ettiğiniz günlerde sizlere tavsiyemiz düz taban ayakkabılar yerine kalın taban spor ayakkabı stilinizi tamamlayacaktır.

Saçları hacimli göstermenin yolları

İLİŞKİLİ HABER

Saçları hacimli göstermenin yolları
Gıda takviyesi nedir? Nerelerde kullanılır?

İLİŞKİLİ HABER

Gıda takviyesi nedir? Nerelerde kullanılır?

BİR YORUM YAPIN 0