Tesettür giyimde lacivert kıyafetler

İşe giderken hazırlanma sendromuna sahip kadınlardan mısınız? Özgüveninizi artıracak ve sizi daha saygın kılacağını hissedeceğiniz muhteşem kombinler değerlendirdik. Sezonun trendleri ile yapacağınız kombin size yardımcı olabilir. İşte sonbahar - kış sezonunda sıklıkla karşılaşacağınız lacivert renkle yapabileceğiniz bu kombinleri...

Lacivertin cool görünümü ile ofis modasını yakalamaya hazır mısınız? Sendromsuz bir pazartesi için lacivertin gücünden yararlanmanızı tavsiye ediyoruz. Lacivert renginin anlamı hızlı karar vermenin temsili olarak bilindiğinden ofis ortamlarında tercih edilmesi gereken bir renktir. Ayrıca lacivert renginin toprak rengi ile de uyumundan faydalanarak göz alıcı bir uyum yakalayabilirsiniz. 

İKİLİ TAKIM 

Takım elbiselerle yapacağınız kombin sayesinde ofis ortamında rahat ve şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Beyaz renkle rahatlıkla kombin oluşturabilirsiniz.

kombin önerileri

kombin önerileri

KOMBİN DETAYLARI

Ceket - ZARA / 399,95 TL

Pantolon - ZARA / 199,95 TL

Gömlek - ZARA / 199,95 TL

Ayakkabı - ZARA / 369,95 TL

SPOR LACİVERT

Lacivert rengini ofis ortamından çıkartıp pazartesi sporuna da ekleyebilirsiniz. Oluşturacağınız kombinle daha sonra arkadaş ortamlarına bile katılabilirsiniz. Sahil kenarında yürürken ya da açık alanda arkadaşlarınızla kahve veya çay içerken Sonbahar modasına uygun bir kombini üzerinizdeki kıyafetle tamamlayabilirsiniz. Taba renk bir şallar oluşturacağınız bu tarz sizi yansıtacaktır.

Spor takıma MİSSEMRAMİSS sayfasından ulaşabilirsiniz.

SENDROMSUZ PAZARTESİ

Pazartesi her zaman iş yoğunluğu ile geçecek diye bir kural yok. Bir çılgınlık yapıp sonbaharın serinletici günlerini doğa yürüyüşü ya da gezilerle çıkarmaktan yanaysanız bu kombin önerisi tam sizlik olabilir. Yine ikili takım ile yakalayacağınız lacivert rengine bir de kırmızı eklemenizi tavsiye ederiz.

İkili takıma FASHION GARDEN sayfasından ulaşabilirsiniz.

LACİVERT ETEK KOMBİNİ

Sonbaharla beraber gardıroplarda yerini almaya başlayan trikolarda da lacivert rengini kullanabilirsiniz. Arkadaşkarınızla bir kafe veya ofis ortamlarında rahatlıkla tercih edeceğiniz etek bluz kombiniyle sonbaharın şıklığına ulaşabilirsiniz.

Sezonun en trend şapka modelleri

İLİŞKİLİ HABER

Sezonun en trend şapka modelleri
İş yerinde kullanabileceğiniz pratik saç modelleri

İLİŞKİLİ HABER

İş yerinde kullanabileceğiniz pratik saç modelleri
Diyet yaparken dikkat edilmesi gerekenler

İLİŞKİLİ HABER

Diyet yaparken dikkat edilmesi gerekenler
2019'un vintage dekorasyonu

İLİŞKİLİ HABER

2019'un vintage dekorasyonu

BİR YORUM YAPIN 0