Tesettürde şapkalı gelinlik modelleri

2018 -2019 sonbahar kış gelinlik modellerinde duvak yerine kullanılmaya başlayan şapka modelleri tesettür gelinliklerinde de kendini göstermeye başladı. Peki, tesettürlü gelinliklerde şapkalı modeller nasıl kullanılır? Sizler için trend olmaya başlayan bu modayı mercek altına aldık. İşte tesettürde şapkalı gelinlik modelleri...

Her sezon yapılan düğün hazırlıklarında mevsimden mevsime gelinlik modelleri değişiklik göstermektedir. 2018 yılında ara ara gördüğümüz şapkalı gelinlik modelleri 2019 kışında daha yaygın kullanılmaya başlanacak. Özellikle tesettürlü gelin adaylarının farklı model arayışınları sırasında rastladıkları ve kullanmaya başladıkları şapkalı gelinliklerde bazı detaylara dikkat edilmelidir. 

ŞAPKANIN BOYUTUNA DİKKAT

Tesettürlü gelin adayları şapkanın altına şal kullanacaklarından büyük boyut ve ağır bir şapka kullanmamaları gerekir. Bunun yerine daha orta boy bir şapka daha ideal duracaktır. Ayrıca şık olmanızı sağlayacaktır.

PARILTILI ŞAPKA

Gelinliğiniz sade ise sezonun trendini şapka ile yakalayabilir ve salona iddialı bir giriş yapabilirsiniz. Şapkaya iliştireceğiniz çiçek ve yaprak detaylarının yanı sıra, uzun bir duvak ve parıltılar ile sezona damga vuran unutulmaz bir gelin olabilirsiniz.

TÜL ELDİVEN DETAYI

Gelinliğiniz şatafatlı ve parıltılı ise şapka seçiminde tercihinizi sadeden kullanabilirsiniz. Şapkayı tamamlayan bir diğer parça ise eldivendir. Tül eldivenler ve pırlantalarla yıllarca konuşulacak bir gelinlik taşımış olursunuz.

TEN RENGİ 

Şapka ve gelinlik seçerken şunları da göz önünde bulundurmalısınız. Tesettürlü bir bayan şapkalı gelinlik seçerken bütünü ile gelinlikte kaybolmamak için ten rengine göre gelinlik seçimi yapmalıdır. Örneğin açık tenli bir gelin adayı kırık beyazı tercih ederken daha koyu ten rengine sahip kadınlar beyaz tonunu tercih etmelidir.

Sezonun trençkotları

İLİŞKİLİ HABER

Sezonun trençkotları
Protein tozu zayıflatır mı?

İLİŞKİLİ HABER

Protein tozu zayıflatır mı?
Tatil sonrası saç ve cilt bakımı

İLİŞKİLİ HABER

Tatil sonrası saç ve cilt bakımı

BİR YORUM YAPIN 15

BERİVANNN 4 yıl önce

Bence gayet başarılı

Şekerpare 5 yıl önce

Bence güzel olmuş kıskanmayın

İsimsiz 5 yıl önce

Oha süper

Toplam 1 beğeni

Zeynep 5 yıl önce

Çok saçma yorumlar var sizene onun ne giydiğinden ne taktığından Allah'la onun arasında günahsa onun günahı şu ülkede insanları öldüren tecavüz eden insanlar var onlar insanlara zarar verdiğinden her türlü hakareti hak ediyorlar ama bu kızın kime ne zararı var boş yapmayın kendi işinize bakın olumsuz yorum yapmak için yer arıyorsunuz konuşmak için konuşmayın bu arada ben kendisini çok seviyorum @sipsecmel ❤️

Toplam 1 beğeni

CAN BAR 5 yıl önce

Tesettür eşittir ÇARŞAF ve günümüzde bu işi en güzel uygulayan İSMAİLAĞA CEMAATİ tabi onunda sapıtıkları var

Toplam 1 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun