Sezonun yeni trend şalı Medine ipeği

Tesettürlü kadınların en çok tercih ettiği Medine ipeği şalı, kullanırken bazı detaylara dikkat edilmelidir. Peki, bu detaylar nelerdir? Sizler için bu konuyu ele aldık ve işinizi kolaylaştıracak bir araştırma yaptık. İşte Medine ipeği şalları kullanmanın yolları...

Tesettürlü kadınların şık görünümündeki en dikkat çekici aksesuarların başında gelen Medine ipeği şalları sizler için radarımıza aldık. Hemen hemen her kadının gardırobunda yer alamaya başlayan Medine ipek şalları kullanırken bazı detaylara dikkat etmelisiniz.

İşte ofis ortamında, günlük hayatta ve özel davetlerde kullanılan Medine ipeği şallar hakkında bilmeniz gerekenler...

İpek dokusu ve uzun süre parfüm kokusunu saklayan Medine ipeği şalları kombinlerken sezon parçalarından faydalanmalısınız. İpek şallar hemen hemen her kumaşla kombinlenebilir. Örneğin özel bir davette şık bir görünüm elde etmek istiyorsanız. İpek bir şal saten bir kimono ve topuklu ayakkabı ile davetin gözdesi olabilirsiniz. Medine ipeği şalları aynı zamanda keten kumaşlar, kreplerle de göz alıcı olabilir. 

Kot kumaşla spor bir stil yakalayabileceğiniz Medine ipeği şallarla sezonun çantası ve kalem etekle üniversite kombini oluşturabilirsiniz.

Sonbahara damga vuracak olan trençkotlarla değerlendireceğiniz Medine ipeği şalları kumaş boru paça pantolonla tamamlayabilirsiniz. Bu kombinle günlük stilinizi sokaklara ve arkadaş ortamlarına yansıtabilirsiniz. 

Sezonun trend desenlerini vurgulayacak aksesuarların başında gelen Medine ipeği şallarla özel davetler ya da özel günleri tamamlayabilirsiniz.

Sezonun sırt çanta modelleri

İLİŞKİLİ HABER

Sezonun sırt çanta modelleri
Kilo verdiren Osmanlı şerbeti kürü

İLİŞKİLİ HABER

Kilo verdiren Osmanlı şerbeti kürü

BİR YORUM YAPIN 0