Büyük beden kadınlara özel tasarımlar ve giyim önerileri

Büyük beden kadınların kıyafet bulmakta zorlanmanın yanı sıra kombin oluşturmada da oldukça zorluk çekerler. Ancak markalar bu beden aralığındaki kadınlara da artık önem vermeye başladı. Birçok markanın mağazasında da internet satışında da büyük beden kategorisi mevcuttur. Bunun için haberimizin detayında sizler için büyük beden kadınlara özel tasarımları ve giyim önerilerini ekledik.

Büyük beden, 40 ve üstü bedenlere sahiplere denir. Büyük bedene sahip kadınlar genellikle kilolarının görünmemesi için siyah rengi tercih eder. Ancak moda haftasında podyumlarda da yer alan büyük bedenli kıyafetlerde siyah artık tarih olduğunu gördük.

PEKİ BÜYÜK BEDENLİLER NASIL GİYİNMELİDİR?

Moda uzmanlarınında vurguladığı gibi büyük bedene sahip kadınlar kendi beden strandartlarının bir üstünü seçmelidir. Böylece kilolarını gösterecek kıyafetlerden kaçınabilirler. Ayrıca karpuz kol, kat elbise ve çok desenli kıyafetleri tercih etmemelidir.

VİVENCİA - 149,00 TL

JEANLERDEN UZAK DURUN!

Büyük bedene sahipseniz jeanlardan da uzak durmanızı tavsiye ederiz. Jeanler kalın kıyafetler olduklarından kişiyi olduğundan kilolu gösterebilirler. İpek, saten ve pamuklu kıyafetler ilk tercihleriniz olmalıdır. Düz kesim kıyafetler de yine tercih edeceğiniz tarz olması sizi iki beden küçük gösterecektir. Spor giyinmeyi seven biriyseniz salaş kıyafetlerde boğula bilirsiniz. Salaş ve renkli takımlarla kendinizi daha özgür hissedebilirsiniz.

SWEATLER...

Sezonun trend olan sweatshırtleri sizler için tasarlanmış. Kıyafetin yanı sıra kullanacağınız aksesuarlarda oldukça önemlidir. Üst üste giyinmek hem stilinizi hem görünüşünüzü bozar. Bu yüzden sadelikten yana olmalısınız.

ÖZEL DAVETLER...

Özel davetlerde de abiye seçerken düz kıyafetleri ilk sırada tutmalısınız. Omuz püskülü ve detayı kıyafetler kıyafete kabarık bir görüntü yerine size kabarık bir görüntü verebilir. Bu yüzden kıyafetlerdeki detaylara dikkat etmelisiniz. 

AYAKKABI

En önemli püf noktada ayakkabıdır. Büyük beden ve kısa boyluysanız ayakkabı seçerken yüksek tabanlı almaya özen göstermelisiniz. Yüksek tabanlı ayakkabılar 

Yeni sezon ekoseli tesettür kıyafet modelleri

İLİŞKİLİ HABER

Yeni sezon ekoseli tesettür kıyafet modelleri
2019 yılının trend vintage yüzük modelleri

İLİŞKİLİ HABER

2019 yılının trend vintage yüzük modelleri
Diş beyazlatan diş fırçaları ve fiyatları

İLİŞKİLİ HABER

Diş beyazlatan diş fırçaları ve fiyatları
Bebeklerin ateşi nasıl düşer?

İLİŞKİLİ HABER

Bebeklerin ateşi nasıl düşer?
2019 yılının en trend banyo takımları

İLİŞKİLİ HABER

2019 yılının en trend banyo takımları

BİR YORUM YAPIN 0