Mevsim geçişlerinde nasıl giyinilmeli?

Havaların sık sık değişmesi ile ne giyilmesi konusunda kafa karışıklığı mı yaşıyorsunuz? "Yasemin.com Moda" ekibi olarak sizler için bu konuyu mercek altına aldık. Peki, mevsim geçişlerinde nasıl giyinilmelidir? İşte mevsim geçişlerinde giyilmesi gerekenler...

Mevsim geçişleri sırasında temel konu büyük çantalardır. Büyük çantalar ile yanınıza yedek parçalar alabilirsiniz. Peki, mevsim geçişleri hangi aylardır? Mart - Nisan, Eylül - Ekim ayları mevsim geçişi ayları kabul edilir. Bu aylarda sıcaklık ortalaması sürekli değiştiğinden insanların giyim konusunda kafaları karışır. Sizler için bu konuyu mercek altına aldık.

İşte mevsim geçişlerinde giyinilmesi gerekenler...

TRİKO HIRKALAR

Triko hırkalar bu aylarda kurtarıcı parçanız olabilir. İnce kıyafet tercihlerinizde ani bastıran soğuk havaların etkisini bir nebze kıracaktır. Ayrıca triko hırkalar sezonun moda trendi, özellikle uzun triko hırkalar kemerlerle beraber muhteşem kombinleme oluşturabilirsiniz. Kahve, yeşil ve taba renkleri tercih edebilirsiniz. 

YAĞMURLUK

Yağmurlu havalarda da hem ıslanmanızı önleyecek hem de şıklığınızı koruyacak olan yağmurluklar, sezonun trend desenleri ile birleştiğinde harika bir kombin olabilir. Yağmurluk kombinine dilediğiniz parçayı ekleyebilirsiniz. Özellikle düz kesim geniş pantolonlarla stil sahibi görünebilirsiniz.

PİLELİ ETEKLERİ RAFA KALDIRMAYIN

Eteklerinizi yazlık olarak rafa kaldırmayınız. Mevsim geçişlerinde özellikle pileli etekleri rahatça tercih edebilirsiniz. Triko hırka ve kemer kombinin ekleyeceğiniz pileli eteklerle arkadaş davetlerinize şık ve zarif görünebilirsiniz. Kombin oluştururken beyaz rengi de ihmal etmeyiniz.

Saçlarınızı kuruturken dikkat etmeniz gerekenler

İLİŞKİLİ HABER

Saçlarınızı kuruturken dikkat etmeniz gerekenler
2018 yılının pijama modelleri

İLİŞKİLİ HABER

2018 yılının pijama modelleri

BİR YORUM YAPIN 0