Sezonun söz ve nişan elbise modelleri

Havalar soğudu diye düğün mevsimi geçmedi! Her sezonun kendine özgü tarzı ve konsepti ile düğünler kaldığı yerden devam ediyor. Özellikle bu aylarda istemelerin başlaması ile en çok arananlar da söz ve nişan elbise modelleri var. İşte sizler için radarımıza aldığımız sezonun söz ve nişan elbise modelleri...

Havaların soğuması düğün ve nişan sezonunu etkilemedi.Bu aylarda bile devam eden bu heyecanlı gün için tercih edilen kıyafetleri sezonun modasına uygun olmasını tercih etmenizi öneririz. Böylece bir taşla iki kuş vurmuş olursunuz. Hem modayı yakından takip ettiğinizi gösterirsiniz hem de nişan gününüzü unutulmaz kılarsınız. Sezonun iddialı renkleri ile en trend söz ve nişan elbise modellerini sizler için derledik. 

TESETTÜR ABİYE / 1.500,00 TL

Sonbaharın taba, pudra, kahve, yeşil ve gri renkleri ile söz ve nişan anlarınızı süsleyebilirsiniz. Aynı zamanda omuzdan yere kadar serilen tüllü elbiseler de trend olmaya başladı. Gösterişli bir kıyafetle nişanda bütün herkesi geride bırakır ve bu güzel gününüzde en şık siz olursunuz. 

NİŞAN ELBİSESİ SEÇERKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER

Ancak gözden kaçırmamanız gereken bazı durumlar var. Nişan kıyafetlerinde bu sezon kabarıklık yerine daha zarif olanları seçmelisiniz. Hem şık hem zarif görünümüzü yakalamış olursunuz hem de gece boyunca daha rahat vakit geçirirsiniz. Aksi halde kabarık kıyafetler genellikle rahatsız edici olur. ve boyunuz boyunuz kısa bir kadınsanız nişan ya da söz kıyafeti seçerken mutlaka terziye görünüp hem beden hem de boyunuza uygun dikin yapıp ya da düzenlemelisiniz. Uzun kıyafetleri genellikle kadınlar topuklu ayakkabı ile toparlamaya çalışır ancak topuklu ayakkabılar bir süre sonra rahatsız olursunuz bu da gece modunuzu olumsuz etkiler.

Trend bir söz ya da nişan yapmak istiyorsanız sezonun hemen her alanında kullanılacak saten ve payelerden yararlanabilirsiniz. Işıltılı bir kıyafet ile nişan ya da söz gününü unutulmaz olabilir. 

Sezonun trend parçası: Cool yelekler

İLİŞKİLİ HABER

Sezonun trend parçası: Cool yelekler
2019 blazer ceket modelleri

İLİŞKİLİ HABER

2019 blazer ceket modelleri
Çalışma masası düzenleme fikirleri

İLİŞKİLİ HABER

Çalışma masası düzenleme fikirleri

BİR YORUM YAPIN 0