Kombinlerde yeşil nasıl kullanır? 2020 yeşil kombin önerileri

Doğanın en gözde renklerinden biri olan yeşili kombinlerken dikkat etmeniz gereken bazı hususlar vardır. Peki yeşil renk nasıl kombinlenir? Sizler için sezonun gözde rengi yeşili mercek altına aldık. İşte yeşil rengin kombinlenebileceği renkler...

2017 yılının Pantone rengi olarak kullanılan yeşil, özellikle yaz sezonu için sıklıkla tercih edilen bir renk. Doğayı temsil etme gücüne sahip olan yeşil renk için, kombin hazırlarken uyumlu tonların bilinmesi önemlidir. Bu renkleri bilmek kadar onları doğru şekilde kombinlemek de önemlidir. Peki yeşil renkler için nasıl kombinler uygulanabilir? Yeşil renklerle uyumlu olan tonlar hangileridir? Sizler için hem yeşil ile uyumlu olan tonlara hem de bunlar için uygulanabilecek kombin önerilerine yer verdik.

İŞTE YEŞİL RENK KOMBİN ÖNERİLERİ

KOYU RENK YEŞİL VE TARÇIN

Sezonun iddialı rengi tarçını en iyi tamamlayan renklerden biri koyu yeşildir. Asaletinizi özgürce yansıtacağınız bu iki rengi özel davetlerde tercih edebilirsiniz. Kontrast algısı ile oluşturacağınız bu renkle doğayı tüm stilinizde ön olana çıkarabileceksiniz. 

YEŞİL VE PEMBE

Her ne kadar birbirine zıt renkler gibi dursa da tonlarını yakalayarak bu iki renkten şahane bir kombin yakalayabilirsiniz. Moda uzmanlarınında tavsiyelerinden biri de renkler arası uyumdan ziyade renk tonlarının birbirine uyumudur. Orta açıklıkta bir yeşil ile kotu ancak toz pembe renkten güzlük kombini oluşturabilirsiniz. 

YAPRAK YEŞİLİ VE BEYAZ

En göz alıcı ve tercih edilen yeşil renklerin başında yaprak yeşili gelir. Bu rengi en iyi yansıtabilecek renklerin başında beyaz gelir. Beyazın tabanlığından yararlanarak yaprak yeşili rengini kombininizde vurgulayabilirsiniz. 

YEŞİL YEŞİL GEÇİŞ 

Su yeşilinin rahatlatıcı tonu ile koyu yeşili de bir araya getirebilirsiniz. Tek rengin iki farklı tonundan oluşturacağınız kombin ile yenilikçi bir stiliniz olur. Çoğunluğun su yeşili olan kombinle arkadaş davetlerine katılabilirsiniz. 

GÜMÜŞ VE YEŞİL

Gümüş ve yeşil renkleri ile sezonun modasına uygun bir şekilde özel davetlere katılabilirsiniz. Yeşil tabanlı bir abiyeye gümüşü renkli tülle davetin gözdesi olabilirsiniz. 

SİYAH VE SOFT YEŞİL

Siyah renk hemen hemen bütün renklerle uyum sağlayan temel renklerden biridir. Soft bir yeşil tonunu ortaya çıkararak ve ofis şıklığı yakalamanızı sağlar. Toplantılara iş yemeklerinde de rahatlıkla tercih edebileceğiniz bu iki renkle kırık beyaz bir aksesuar kullanabilirsiniz. 

BİR YORUM YAPIN 0