Sezonun en zarif gelinlik modelleri

Gelin adaylarının işini kolaylaştırmak için yeni sezonun gelinlik modellerini derledik. Her genç kızın giymeyi hayal ettiği gelinliklerde bu sene Vintage, Bohem stilleri damga vuracağa benziyor. Ayrıca dantel ve tül ayrıntılı kabarık gelinliklerle düğününüzde daha farklı bir atmosfer yakalayabilirsiniz. İşte 2019 yılına damga vuracak gelinlik modelleri...

Her yıl farklı modellerle karşımıza çıkan gelinliklerde 2019 yılında tül ve dantellerin daha ağırlıkta olacak. Kusursuz ve şık görünmek isteyen gelin adaylarının aylarca kararsız kaldığı gelinlikleri sizler için mercek altına aldık ve alternatiflerle beraber isteğinize sunuyoruz. 

İŞTE 2019 YILININ GELİNLİK MODELLERİ

Duvak ve el çiçeği gibi detaylarla tamamlanan gelinliklerde belden sonrası kabaranlar, inci detaylı, tüllü ve dantelli gibi kumaşlar 2019 yılına damga vuracak. 

İngiliz stili olan viktroyen modelleri masalsı bir düğün isteyen gelin adaylarına en çok tavsiye edilir. Eskitme kumaşı ve dokusu ile göz dolduran bu bu tarzın biraz daha hırpalı görünümü ise daha asi gotik ruhlu gelin adaylarının tercihleri arasında yer alır. 

Zarif sade ve şık olmak isteyenler için ise oversize kurdalelerle belden bağlamalı gelinlikler tercih listelerinde ilk sıralarda yerini alıyor. 

Tüm gelinliği kaplayan şifon ve yumuşak dokulu tüllerle ise unutulmaz bir düğüne imza atabilirsiniz. Ayrıca uzun bir kuyruk modele sahip olan gelinlikle sezonun en dikkat çekenini tercih edebilirsiniz. 

Genellikle ceket omuzlarında ve paltolarda kullanılan casual kesim artık gelinlik modellerinde de yer aldı. 2019 yılının en ilginç tasarımı olan bu gelinlik modellerini genellikle sadeliği seven gelin adayları tercih ediyor. 

Dantel tutkusu gelinlik modellerinde 50'li yıllardan beri değişmeyen bir tutku haline gelmiştir. Bazen sadece üst ya da alt kısımda kullanılan bu kumaştan artık tüm gelinliklerde yapılıyor.

Dut oyası nasıl yapılır? Pratik anlatımı ve yapılışı

İLİŞKİLİ HABER

Dut oyası nasıl yapılır? Pratik anlatımı ve yapılışı

BİR YORUM YAPIN 0