2019 yılında kullanılması gereken en trend parçalar

Geride bıraktığımız 2018 yılında hayatımızda kalan bazı parçalar 2019 yılında trend olmaya başladı. Bu parçalarla modayı yakından takip ettiğinizi ve stil sahibi olduğunuzu gösterebilirsiniz. Peki 2019 yılında kullanılması gereken en trend parçalar neledir?

Durdukça bize eskimiş gibi gelen bu parçalar aslında her sezona damga vurabilir. Rengi dokusu ve modeli itibariyle ayrı ayrı değerlendirebilirsiniz.  Ani gelişen arkadaş buluşmaları için dolabınızın kabağını açtığınızda gözünüzde birbirine uyumlu renkler takıldığında kombininiz ne kadar hızlı oluştuğunu fark edeceksiniz.

2019 YILINDA KULLANILMASI GEREKEN EN TREND PARÇALAR

İKİLİ TAKIM / GÖMLEK

Hemen hemen her kadının dolabında bulunan gömlek bu konuda kurtarıcı olur. Gömleğe uyduracağınız bir örgü hırka, bele bir kemer ve en seçkin şalla sokak stiliniz hazır! Altına bir spor ayakkabı ve o tarz bir çanta takarak arkadaş buluşmasına dakikalar içerisinde hazır olacaksınız.

Tercihiniz daha şık olmaksa ikili takımları tercih ederek dışarı çıkmaya hazırlanan kadın rekorunu kırabilirsiniz. 

ÇİZGİLİ KIYAFETLER

Havalar halen bir iyi bir kötü iken yazdan kalma parçalarınızı da bu yolla değerlendirebilirsiniz. Çizgili üstünüz altına yırtık uçlu orta genişlikte bir pantolon ve siyah bir şal ile mevsimine göre ilginç bir kombine imza atmış olursunuz.

PİLELİ ETEKLER

Sezon boyunca en hızlı kombin oluşturan temel parça olacak olacak olan pileli etek ve triko bir kazak ile ani gelişen görüşmelere toplantılara katılabilirsiniz. Bu kombini öne çıkaracak olan faktörler ise kemer, saat, kolye ve yüzükler olacaktır. 

TEK PARÇA ŞIKLIK

Trençkotlar başlı başına bir kombin oluşturur. İçerisine düz bir renk altına dar paça bir pantolon ve üzerine pırlantalı bir şal takarak özel davetlere katılabilirsiniz. En pratik kombini oluşturmak için ihtiyacınız olan tek şey size yakışan trençkotu dolabınızda bulundurmanızdır.

TEK RENK

Tek renk bu sezonun başlarında ikili takımlarla hayatımıza giren kolay kombinlerden biridir. Ancak ikili kombinlerden ziyade tek kıyafette tek renkte kullanılır. Düz siyah bir kıyafeti takılarla şenlendirerek üzerine renkli bir şal ve tarz bir ayakkabı ile hem şıklığınız kurtarabilirsiniz hem de özgürce davetlerinize katılabilirsiniz.

BİR YORUM YAPIN 0