Sezonun en çok tercih edilen kombin parçaları

Gardırobunuzun en trend parçalarından oluşturacağınız kombinlerle kış ayını hem sıcak hem rahat geçirebilirsiniz. Kötü hava koşullarına aldırış etmeden stilinizi yansıtmanın yollarını sizler için radarımıza aldık. Haberin detayında sezonun en çok tercih edilen kombin parçalarına dair bilmeniz gereken her şeyi bulabilirsiniz.

Stil sahibi kadınlar 'kış soğuklarına karşı tedbir alayım' diye düşünürken tarzlarından ödün vermeye başlar. Bu da sezonunun kombinlerinden uzaklaştırır. Ancak ısınmak için önüne gelen kıyafeti giymeye çalışırken stilinizden olmak istemiyorsanız sizler için derlediğimiz habere göz atabilirsiniz. 

KOMBİNLERDE EN ÇOK TERCİH EDİLEN PARÇALAR

Kışın sıcak tutan kıyafetlerle şıklığınızı oluşturmak için dolabınızda bornozlara benzeyen kaşe kabanları ekleyerek başlayabilirsiniz. Sezonun renkleri ile çeşitlendirilen bu kaban modellerini alırken boy ve kilonuza dikkat etmelisiniz. Olduğunuzdan kısa veya şişman görünmek istemiyorsanız. Bu kabanların içerisine ince triko giyebilirsiniz. Dar omuza sahipseniz düşük yakalı kaban tercih etmelisiniz. 

kombin önerileri

kombin önerileri

Özellikle kışın boğaz ağrısını çekmek istemiyorsanız dik yakalı kıyafetler tercih ederek hem stilinizi hem de sağlığınız korursunuz. Bu model kazakları etek ve pantolon ile rahatlıkla tercih edebilirsiniz. 

trend kombin önerileri

trend kombin önerileri

Rugan parlaklığındaki deri pantolonları da kombininizde tercih ederek kış stilinizi yakalamış olursunuz. Deri pantolonu alırken dikkat etmeniz gereken durum ise içerisinde kullanılan kumaşın kalın olması gerekir. 

deri pantolon

deri pantolon

ZARA - 199,95 TL          ZARA - 119,95 TL

ZARA - 199,95 TL          ZARA - 199,95 TL

ZARA - 199,95 TL          ZARA - 199,95 TL

Etek giymeyi seviyorsanız ve bunu kışın bile bırakmak istemiyorsanız dolabınıza bol bol triko etek ekleyebilirsiniz. Triko eteklerle beraber boğazlı bir kazak ve suni bir kürkle kış sokakları stiliniz hazır!

suni deri

suni deri

Aynı zaman tek parça ile kombin yakalayabilirsiniz. Sezonun panço modelleri ile sokak stilinize hem bir renk katmış hem ısınmış olursunuz.

Uzun etek giyerken dikkat edilmesi gerekenler

İLİŞKİLİ HABER

Uzun etek giyerken dikkat edilmesi gerekenler
Sezonun trend aksesuar modelleri ve fiyatları

İLİŞKİLİ HABER

Sezonun trend aksesuar modelleri ve fiyatları

BİR YORUM YAPIN 0