Trend dış giyim kıyafetleri ve renkleri

Kış aylarında kadınların yaşadığı en büyük sıkıntılardan biri dış giyimdir. Dış giyimde tercih edilen renk tüm kombini etkiler. Bu yüzden öncelikle dış giyimde renk ve trend model önemlidir. Her yıl değişen dış giyimi bu yıl trend olanlarını tercih ederek kısa sürede kaliteli bir kombin yakalayabilirsiniz. Haberin detayında işinizi kolaylaştıracak araştırma yaptık.

Kahve, kiremit, bej, haki, tarçın ve krem renklerinin oluşturduğu toprak renkleri sezonun öne çıkan kıyafetlerinde kendini göstermeye başladı. 2019 kış modasına damga vuran bu ışıltılı renklerle kartpostal kombini oluşturabilirsiniz. Toprak renklerinin geçişleri ise kombinde adeta tek parça şıklığı etkisi oluşturur. 

Birçok marka özellikle bu renkleri dış giyimde sıklıkla kullanmaya başladı. Trençkotlarla sezona giren kahverengi şimdilerde yerini suni kürklü kaşe kabanlarda aldı. Rengi ile içimizi ısıtan kahverengi ton sadece diş giyimde değil aksesuarlarla da başınızı döndüreceğe benziyor. Ayakkabı, küpe, şal, takı ve çantalarda kullanılan kahve rengi sezon boyu her stil sahibi kadının kombininde kendine yer edineceğe benziyor.

SEZONUN TREND DIŞ GİYİM MODELLERİ

H&M - 399,90 TL                       H&M - 299,90 TL

H&M - 299,90 TL                       H&M - 299,90 TL

H&M - 999,90 TL                       H&M - 599,90 TL

ZARA - 599,90 TL             

​ZARA - 229,90 TL​   

​ZARA - 339,90 TL

​ZARA - 229,90 TL

​ZARA - 679,90 TL

ZARA - 229,90 TL

Işıltılı renklerin başında gelen bej ve krem içimizi açan bir kombin ile sokak tarzınızı oluşturabilirsiniz. Triko kaza ya da eteklerde seçeceğiniz bu renklerle beraber az önce bahsettiğimiz toprak geçişini yakalamak istiyorsanız sıcak çikolata rengi kahveyi tercih edebilirsiniz. 

Nostaljinin rengi olan haki ile köşe başı bir kafe de sahlep yudumlayıp arkadaş sohbetinize şıklığınızı yansıtabilirsiniz. Tarçın ile tercih edeceğiniz beyaz renk ile sonbahar kış geçişini yakalamış olursunuz. Toprak renklerinin içindeki en yüksek enerji yayan bu renk ile uzun ömürlü bir kombin fırsatınız olur. 

Haki rengi ile kışın en değerli olan yeşilliği anımsatabilirsiniz. Sezonun en iddialı rengi olmaya hazırlanan bu renkten en az 5 tane kıyafet gardırobunuza eklemelisiniz. Aynı zamanda haki rengi 2019 yılının yazına kadar markaların en iyileri arasında yer alacak.

Kış sezonuna özel gözlük modelleri

İLİŞKİLİ HABER

Kış sezonuna özel gözlük modelleri
Bir kabandan 7 farklı kombin nasıl yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

Bir kabandan 7 farklı kombin nasıl yapılır?
Spor yaparken nasıl giyinilmelidir?

İLİŞKİLİ HABER

Spor yaparken nasıl giyinilmelidir?

BİR YORUM YAPIN 0