Sezonun trend nişan kıyafetleri

Evliliğe ilk adım olan nişanda her genç kız unutulmaz bir güne imza atmak ister. Bunun başında da kıyafet gelir. Günümüzde birçok tasarımcının elinden çıkan inanılmaz kıyafetler vardır. 2019 yılına damga vurmaya hazırlanan bazı nişan kıyafetleri şimdiden kendini göstermeye başladı. İşte 2019 yılının en trend nişan kıyafetleri...

Düğün kadar gösterişli olunması istenilen bir diğer gün ise nişandır. Fotoğraf çekimi, erkeğe hazırlanacak çeyiz, nişan konseptine uygun kıyafet...

Özellikle son yıllarda nişan kıyafeti, nişan masası ve tepsisine uygun olması trend olmaya başladı. Bunun içinde genç kızlar kıyafetlerini bu konsepte göre tasarlamak ister. 2019 yılı itibari ile modada hemen hemen her şey değişmeye başladı.

Özellikle kıyafet desenleri ve kullanılan kumaşlar daha payetli ve taşlı tercih ediliyor. Ayrıca nişan kıyafetlerinde temel üç renk kullanılmaya başlandı. Yeşil, pembe ve mor en yaygınları oldu. Buna göre de masa ve tepsi de hazırlanır. Hatta bazı genç kızlar nişanlanacak erkeklerin kravat rengini de elbiseleri ile aynı renk seçerler. 

2019 yılında kıyafetlerde özellikle 50 ve 60'lı yıllarda yaygın olarak kullanılan dantel ve tüller yeniden gün yüzüne çıktı. Ayrıca suni ipeklerin yaygın olduğu 50'li yıllar modası adete bu sezon her kıyafette rüzgar gibi esecek. Aynı zamanda püskü ve vakko yakalarda bu sezon kıyafetlerde özellikle abiyelerde yer almaya başladı. Bu detaylarla hem modayı yakından takip ettiğinizi hem de unutulmaz bir nişan yapabilirsiniz.

NİŞAN MODELLERİ VE FİYATLARI

BUTİKGEZ - 2.000 TL

BUTİKGEZ - 2.000 TL

BUTİKGEZ - 1.800 TL

VIVENCIA - 329,00 TL

VIVENCIA - 369,00 TL

VIVENCIA - 379,00 TL

VIVENCIA - 329,00 TL

Yeni sezon ekoseli tesettür kıyafet modelleri

İLİŞKİLİ HABER

Yeni sezon ekoseli tesettür kıyafet modelleri
Özel davetlerde tercih edilmesi gereken kıyafetler

İLİŞKİLİ HABER

Özel davetlerde tercih edilmesi gereken kıyafetler
Kışlık tunik modelleri ve fiyatları

İLİŞKİLİ HABER

Kışlık tunik modelleri ve fiyatları

BİR YORUM YAPIN 2

Ahmet 5 yıl önce

Dinle imanla uzaktan yakından alakası olmayan kıyafetler.Bunlar israftır.İsraf ta haramdır.Sade ve riyasız bir düğün nikah veya nişan daha iyidir.Bunlara vereceğiniz parayı açlıktan ölen insanlara ulaştırın.

Toplam 20 beğeni

Aykut 5 yıl önce

Şiddetle katılıyorum

Toplam 1 Beğeni