2019'un İlkbaharında trend olacak parçalar

Mevsim geçişlerinde soğukluk ve sıcaklık arasında kalanlar için yeni kombinler ve yılın trend olmuş parçalarını mercek altına aldık. İki parça ile günü kurtaran trend parçalarla hem yeni bir stil yakalamış hem de modayı yakından takip olacaksınız. Sizler için 2019'un ilkbaharında trend olacak parçalarını derledik.

Nude renklere dolabınızda yer verin çünkü 2019 yılının ilkbaharında en çok işinize yarayacak parçalar olacaklar. İnce trikolu parçalarda da şıklığınızı ayrıca geçiş kombiniz hazır. Havaya ayak uyduran kombinlerinizi hemen hemen her ortamda özgürce değerlendirebilirsiniz.

İlkbahar parçaları

İlkbahar parçaları

Ayrıca ton sür akımına ilkbaharda da devam edebilirsiniz. Bu seneye ayakkabı çeşitliliği damga vuracak bu yüzden trendleri önceden takip edin. Stilletto ayrıca yarım acık terlik tarzı ayakkabıları hem kotlar hem klasiklerle kombinlenebilir. İki senedir gardıroplarımızda yer alan piliseli etekler, ince sweatler ve bol gömlekleri ilkbahar geçişlerinizdeki kombinlerde rahatça değerlendirebilirsiniz. 

ilkbahar trend parça

ilkbahar trend parça

Trençkotlarınızı ütüleyip yeniden gardıroplarınıza eklemeyi unutmayın! Şaldan çok bu sezon eşarp bağlama modelleri ile de karşı karşıyayız. Bu yüzden bir kaç trend eşarp modeli de ekleyin.

eşarp

eşarp

Ofis ortamında sıklıkla kullanılan ikili takımlarla ya da ton sür ile oluşturacağınız kombinleri tercihleriniz arasında olması stiliniz için bir numaralı parçalar olacaktır.

ikili takım

ikili takım

Çizgili tunikleri ve yağmurluklar ise olmazsa olmaz. Özellikle sokak modasını yansıtan bu parçaları da bulundurmanızda fayda var.

çizgili ve yağmurluk

çizgili ve yağmurluk

Şile ve tulumlar sayesinde ise hem hava değişimine ayak uydurmuş olursunuz hem de şıklığınızı yakalarsınız.

tulum ve şile

tulum ve şile

Belinizi incecik gösteren sezonun etek modelleri

İLİŞKİLİ HABER

Belinizi incecik gösteren sezonun etek modelleri
2019 yılının kabartma tavan modelleri

İLİŞKİLİ HABER

2019 yılının kabartma tavan modelleri

BİR YORUM YAPIN 0