Pantone 2020'nin rengini açıkladı! Bu yılın trend rengi: Mavi

2020 sezonunda hangi renkleri tercih edeceksiniz? Size bu konuda yardımcı olmamız mümkün. Dünya renk otoritesi Pantone, 2020 moda döneminin popüler rengini belirledi. Pantone'ye göre öne çıkan renk; mavi ve tonları oldu. Ünlü markaların yeni sezon modellerinde bu tonları görmeye çoktan başladık.

2020 modası kapıyı çaldı. Dolaptaki kışlıkları ön plana alma vakti. Peki geçtiğimiz senenin popüler renkleriyle şimdikiler aynı mı dersiniz? Tabii ki hayır. Dünya renk otoritesi Pantone, 2020 döneminin popüler rengini belirledi. Pantone'nin açıklamasına göre en çok öne çıkan renk; mavi ve tonları oldu. Giydiğiniz sweat-shirt, gömlek ve kazaklarda, Pantone'nin 2020 renkleri sizleri karşılıyor. Öyle ki bunu Zara, H&M, Koton, Bershka gibi ünlü markaların yeni sezon modellerinde de görmek mümkün.

pantone renkleri

pantone renkleri

2020 PANTONE RENGİ MAVİ VE LACİVERT

Pantone Renk Enstitüsü'nün yönetici müdürü Leatice Eiseman, bu yılın rengi olan ve mavi ve tonlarıyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:

"Geniş ve sonsuz akşam gökyüzünün sınırsız mavisini andıran Pantone 19-4052 Classic Blue, düşüncemizi genişletmek için bariz olanın ötesine bakmamızı teşvik edip, daha derinden düşünmemizi, bakış açımızı artırmamızı ve iletişim akışını açmamızı sağlıyor."

pantone 2020 renkleri

pantone 2020 renkleri

"Güven ve inanç gerektiren bir zamanda yaşıyoruz. Her zaman güvenebileceğimiz, sağlam ve güvenilir bir mavi renk olan Pantone 19-4052 Classic Blue ile ifade edilen şey de, bu tür bir tutarlılık ve de güvendir."

BİR YORUM YAPIN 0