Yatak örtüsü modasında dantel şıklığı

Yatak odalarınızın şık olması için birçok yol mevcut. Özellikle yatak örtüleriniz bu noktada en etkili olanı. Dantel şıklığınızı yansıtacağınız birbirinden farklı renkte yatak örtüleri, odalarınıza enerji katacak. Peki nasıl tonlarda yatak örtüleri tercih edilmeli? Görünce yatak odalarınıza uygulamak isteyeceğiniz yatak örtüsü dantel stillerini derledik. İşte yatak örtüsü modasında dantel şıklığı yaşatan renkler!

Yatak odalarınızda şıklığı yakalamak, belki de artık klasikleşmiş olan dantel modelini yatak örtülerinize taşımak istemez misiniz? Birbirinden farklı tarzda modellerle yatak örtüleri, odalarınıza şıklık katıyor. Dantel stilinin ön plana çıktığı yatak örtüsü modellerinde renkleriyle ön plana çıkanları sizler için derledik. Eminiz bu modelleri görünce sizler de yatak odalarınıza dantel örtü stilini uygulamak isteyeceksiniz. İşte yatak örtüsü modasında dantel şıklığı!

BEYAZ DANTEL MODELİ

Beyaz dantel

Beyaz dantel

Beyaz rengin yansıttığı sadelik, kuşkusuz ki en güzel olanı. Fakat bir de bunun dantelle bütünleşmiş haline bir bakın. Yatağınıza katacağınız asil hava sizleri daha da hoş kılacaktır. 

PEMBE DANTEL MODELİ

Pembe dantel modeli

Pembe dantel modeli

İster saten bir örtünün uçlarına yapılmış olsun ister bir üst görseldeki gibi olsun. Dantel şıklığına pembe renk, narin bir hava katabilir. Pembe ve pudra tonlarının vermiş olduğu beyaz ve koyu renk arası hava, güzel bir aura katacaktır.

KREM - KIRIK BEYAZ DANTEL MODELLERİ

Krem dantel modeli

Krem dantel modeli

Ne beyaz istiyorum ne de pembe ortası bir renk beni idare eder diyorsanız, krem ve kırık beyaz tonları tam olarak size uygun olacaktır. Böylelikle yakalamak istediğiniz ton uyumunu elde etmiş olursunuz.

KOYU TONLU DANTEL MODELLERİ

Kahve tonlu dantel modeli

Kahve tonlu dantel modeli

Açık tonlu modelleri sevmeyen biriyseniz kahve tonlarını tercih edebilirsiniz. Sadece kahve de değil mavi tonları da dantel modelleriyle birleştiğinde güzel bir hava katacaktır demek mümkün.

Mavi tonlu dantel modelleri

Mavi tonlu dantel modelleri

 

Çeyiz için dekoratif yastık yapımı

İLİŞKİLİ HABER

Çeyiz için dekoratif yastık yapımı

BİR YORUM YAPIN 0