2019 yaz modasının trend kombinleri

Havalar serinlemiş olsa da 2019 yaz modasının trendleri hakimiyetini sürdürüyor. Asit denim pantolonlar, baskılı t-shirtler, çiçek tasarımlı parçalar... Yaz modasının trend parçalarını bilmek, sizlere şık bir kombin oluşturma fırsatını sağlıyor. Sizler için 2019 yaz modasının trend modellerini bir araya getirdik. İşte 2019 yaz modasının trendleri konusunda tüm bilinmesi gerekenler!

Yaz sezonunda şık olmak için çeşitli kombinler uygularsınız. Ancak her parça ile istenilen trend kombin oluşturulamaz. Çünkü vitrinlerde yer alsa da, her parça trend değildir. Peki 2019 yaz modasının trend parçaları nelerden oluşuyor? Hem şık hem de rahat bir görüntü oluşturmak sizlerin elinde. Temmuz'un olabildiğince serin geçtiği şu dönemde, baskılı t-shirtler, mom jean pantolonlar ve uzun etekler en çok göze çarpan modellerden oluyor. Sizler için 2019 yaz sezonunun trend parçalarını derledik.

2019 yaz modası

2019 yaz modası

2019 YAZ MODASININ TREND MODELLERİ

2019 yaz modasında öne çıkan trendleri arasında minimalist aksesuarlar ve ön plana çıkan desenler bulunuyor. Hasır veya spor, şapkalar hep minimalist formlarda. Aynı şekilde çantalarında kutu veya yuvarlak formlarda hazırlanmış küçük modeller olduklarını görüyoruz.

2019 ilkbahar yaz trendleri

2019 ilkbahar yaz trendleri

Kot ceketler, ceket modasının öne çıkanlarından. Deri ceketler artık neredeyse hiç yok demek mümkün. Kot ceketler üzerindeyse hareketli süsler ve taş, boncuk vb. tasarımlar dikkat çekiyor.

2019 yaz trendleri

2019 yaz trendleri

Elbise, etek ve pantolonlarda çiçek tasarımları öne çıkarken, t-shirtlerde ise baskılı modeller hakim. Özellikle çizgi film karakterleri en çok tercih edilen baskı modellerinden.

2019 yaz tesettür modası

2019 yaz tesettür modası

Pantolonlarda ise asit denim modelleri trend durumda. Bunun yanında bol paça kumaş pantolonlar da rahat bir görünüm sağlıyor.

BİR YORUM YAPIN 0