Ekranların  en şık kadın oyuncuları

Televizyonda izlediğimiz onlarca dizi, bize sadece farklı hikayeler değil aynı zamanda modaya yönelik de farklı stiller ve tarzlar sunuyor. Pek çok oyuncu da bu tarzları taşıyıp temsil eden kişi oluyor. Simay Barlas, Alina Boz, Demet Özdemir ve Melisa Aslı Pamuk bu isimlerden sadece birkaçı. Peki bu isimler nasıl stil tarzına sahipler? Hangi projelerde nasıl bir görünümle karşımıza çıkıyorlar? Detaylar haberimizde.

Ekranın güzel ve havalı kadınları, hem kombinleri hem de duruşlarıyla kendilerine hayranlık uyandırıyorlar. Elbise, jean, t-shirt, kazak ve daha birçok parçayı taşıyış şekilleriyle dikkat çeken birçok oyuncu mevcut. Bu isimleri aynı zamanda ekranın moda ikonları olarak da kabul edebiliriz. Sizler için hem tarzları hem de doğallıklarıyla ekranın moda ikonu diyebileceğimiz isimleri derledik. 

SİMAY BARLAS

Simay Barlas kimdir

Simay Barlas kimdir

Zalim İstanbul dizisinin Damla'sı Simay Barlas, tam olarak kendisini oynuyor gibi. Bir sosyal medya fenomenini canlandıran Barlas, tıpkı karakteri gibi giyim tarzına sahip. Kürkler, yarım kazak ve t-shirrtler, mom jeanler... Barlas henüz 21 yaşında.

ALİNA BOZ

Alina Boz kimdir

Alina Boz kimdir

Paramparça dizisinin son sezonunda üzerine yüklenen frapan karakterden sıyrılıp daha masum bir yüze bürünen 22 yaşındaki Alina Boz, uzun elbiseler ve topuklu botlarla yaptığı kombinlerine, kazak ve belden yüksek kot pantolon kombinlerini de ekliyor.

DEMET ÖZDEMİR

Demet Özdemir kimdir

Demet Özdemir kimdir

Yaz dizilerinin bir numaralı yüzlerinden olan Demet Özdemir, 27 yaşında. Uzun boyunu avantaja dönüştüren Özdemir, Erkenci Kuş dizisinde, küçük taşlı kolyeler, kumaş pantolonlar&kot pantolon ve t-shirt kombinlerini seyirciye sunuyor. 

SEVDA ERGİNCİ

Sevda Erginci kimdir

Sevda Erginci kimdir

Yasak Elma dizisinde Zeynep karakterini canlandıran ve buradaki rolüyle dikkatleri üzerine çeken 26 yaşındaki Erginci, kısa boyuna oranlı olarak boy konusunda da sıkıntı yaşamayacağı elbise kombinleriyle dikkat çekiyor. Kemik gözlüğü ile de kombinlerini bütünlüyor.

ASLI ENVER

Aslı Enver kimdir

Aslı Enver kimdir

İstanbullu Gelin'in biricik Süreyya'sı Aslı Enver, bugün 35 yaşında olmasına rağmen minyon tipiyle her kalıba ve yaşa uyabilecek bir özelliğe sahip. Kullanmasının bir o kadar zor olduğu kakül saç modelini en iyi taşıyan isimlerden. İri parçaların ön plana çıktığı aksesuarların da kendisine yakıştığını belirtelim.

MELİSA ASLI PAMUK

Melisa Aslı Pamuk kimdir

Melisa Aslı Pamuk kimdir

Çarpışma dizisinde rol alan Melisa Aslı Pamuk, 28 yaşında. 2011 yılında katıldığı Türkiye Güzellik Yarışması'nda 1. gelerek 2011 yılı Türkiye güzeli ilan edilmişti. Yüzündeki beni ve Asyalı kadınları andıran göz stiliyle dikkat çeken Pamuk, daha frapan rollere tercih edilse de özellikle boğazlı kazak ve kürk manto gibi kombinlerle oldukça dikkat çekiyor.

NİLAY DENİZ

Nilay Deniz kimdir

Nilay Deniz kimdir

Kalk Gidelim dizisinde rol alan Nilay Deniz, 26 yaşında. Aşk Yeniden dizisiyle tanınırlığını elde eden Deniz, Serenay Sarıkaya da benzetilmiyor değil. Düz fön ve kot pantolon kombinleriyle Kalk Gidelim dizisinin en dikkat çeken kadın karakterlerinden.

Kedilerin tezgaha çıkması nasıl önlenir?

İLİŞKİLİ HABER

Kedilerin tezgaha çıkması nasıl önlenir?

BİR YORUM YAPIN 0