Kısa boylu, minyon tipli kadınlar nasıl giyinmeli?

Kıyafet seçiminde en doğru taktik, vücut tipinize uygun tercihlerde bulunmanızdır. Buna en çok ihtiyaç duyanlar da, şüphesiz ki minyon tipli kadınlar oluyor. İçerik içerisinde; minyon tipli kadınlar nasıl giyinmeli, kombin oluştururken hangi parçalara dikkat etmeleri gerekir sorularının yanıtlarına yer veriyoruz. Minyon tipli kadınlara özel stil önerileri detayları yasemin.com'da!

Minyon tipli kadınların en büyük sorunu, tam olarak nasıl giyinecekleri ve vücutlarına nasıl bir form sunacaklarını bilememeleridir. Kimileri uzun parçaların kimileri ise kısa parçaların daha uygun olduğunu düşünüp tercih de bulunur. Ancak bu konuda bilinen birçok yanlış mevcuttur. Standart boydan daha kısa olan ve ince kemik yapılarına sahip olan kadınlar, bu sebeple yaşlarından da daha küçük gösterirler. Bu durum, kimi zaman bir avantaj kimi zamansa dez avantaj olarak görülebilmektedir. Dez avantajı fırsata çevirmek, kişinin elindedir. Kendi vücut yapısını bilerek oluşturacağı kombin, onu olduğundan daha olgun ve havalı gösterecektir. Peki minyon tipli, kısa boylu kadınlar nasıl giyinmeli? İçeriğimizde hem minyon tipli kadınların doğru giyinme stillerini hem de tercih etmeleri gereken ideal parçaları derledik. Eminiz bu içerik; eğer minyon tipli bir hanımsanız, sizler için doğru bir giyinme rehberi olacaktır.

MİNYON TİPLİ KADINLAR NASIL GİYİNMELİ?

KALEM ETEK VE GÖMLEK

Vücut tipini ortaya çıkartan kalem modeli, özellikle etek ve gömlek için minyon tipli kadınların ideali olacak bir stil oluşturuyor. Sonbahar ve kış sezonunda olduğumuz bu dönemde, kalem etekleri basic bir kazakla birleştirebilirsiniz.

BOL TULUMLAR

Vücut tipinizi daha çok ortaya koymak isterseniz; paçaları bilek kesim olan, bol yapılı tulumlar önerimiz olacaktır. Belden iple bağlı modeller ile istediğiniz açıyı oluşturmanız mümkündür.

UZUN BOY PANTOLONLAR

minyon kadınlar nasıl giyinmeli

minyon kadınlar nasıl giyinmeli

Bilinenin aksine, kısa boylular için uzun pantolonlar doğru olandır. Paça olarak da İspanyol paça modelleri tercih edin. Pantolonu da yüksek topuklu ayakkabılarla tercih edin.

BİLEĞİ AÇIK AYAKKABILAR

minyon tip giyinme

minyon tip giyinme

Boyunuzun olduğundan daha uzun ve ince görünmesini istiyorsanız, bilek kapalı ayakkabılardan uzak durun. Bilek açık topuklu ayakkabılar bu anlamda daha iyi bir model olacaktır. Topuk boyunun uzun olmasına gerek yok. Bu noktada rahatlığa önem verin. 

MİNYON TİPLİ KADINLARA ÖZEL KOMBİN ÖNERİLERİ

ZARA - TÜVİT KALEM ETEK: 300 TL

ZARA - ÇİZGİLİ TOP: 300 TL

ZARA - KALEM ETEK: 190 TL

ZARA - ÖRGÜ KAZAK: 170 TL

H&M - PAMUKLU UTİLİTY ELBİSE: 249 TL

ZARA - PLAKALI ÇAPRAZ ASKILI ÇANTA: 100 TL

BERSHKA - ASKILI UZUN TULUM: 130 TL

BERSHKA - KONTRAST DENİM CEKET: 270 TL

BERSHKA - ASKILI UZUN TULUM: 130 TL

BERSHKA - DENİM CEKET: 340 TL

Giyinme odaları için dekorasyon önerileri

İLİŞKİLİ HABER

Giyinme odaları için dekorasyon önerileri

BİR YORUM YAPIN 0