2019'un en çok tercih edilen takıları

Bir elbiseyi tamamlayan en önemli parça takıdır. Elbise, kazak, pantolon ve etek gibi birçok parçanın kombinine ayrı bir şıklık katan takılar, farklı tarz ve trendlerle 2019 sonbahar ve kış sezonunda oldukça alıyor. Peki takı modasında neler etkili? 2019'un en çok tercih edilen takıları nelerdir? 2019 sonbahar ve kış sezonunun en çok tercih edilen takıları neler olacak? 2019 takı modasına ait tüm detaylar ve son trendlerin detayları yasemin.com'da!

Aksesuar ve takı modası, her zaman kendini yenileyen, farklı model ve stilleri sunan bir vitrin. Her sezonu temsil eden tasarımları, renkleri ve kullanılış biçimleriyle diğer parçalardan bir adım öne çıkan takılar, bir kombini öne çıkartan en önemli parçadır. Bu içeriğimiz içerisinde 2019 aksesuar ve takı modasında karşımıza çıkan modelleri ve fiyat aralıklarını sizlere sunuyoruz. Koton, H&M ve Zara gibi ünlü markaların yeni sezon modelleri nasıl? Sonbahar ve kış sezonunda karşımıza nasıl modeller çıkıyor? Bir takıyı kombinlerken nelere dikkat edilmeli? İşte 2019 aksesuar ve takı modasına dair tüm bilinmesi gerekenler:

aksesuar modası 2019

aksesuar modası 2019

TAKI KOMBİNLEME TÜYOLARI

Bir takı kombinlerken önem verilmesi gereken ilk detay; takının renkleridir. Eğer aldığınız renk, giyeceğiniz parçayla uyumlu bir renk taşımıyorsa, bu modeli seçmeyin. Renk karmaşası oluşturup da göz yoracak bir kombinden uzaklaşmış olursunuz.

takı modası 2019

takı modası 2019

Yine bununla birlikte renk konusunda uyumlu zıt renkleri de tercih edebilirsiniz. Her tonun kendisine ayrı bir uyum sağlayan bir zıt rengi bulunur. Aynı renk bir takı tercih etmek istemezseniz, uygun bir zıt renk sizin için ideal olacaktır.

2019 trend takılar

2019 trend takılar

Giydiğiniz parçanın hareketliliğine göre bir takı seçin. Hareketli - hareketli uyumu yerine, birini sade diğerini hareketli tutun. Bu en çok önerilen kombin stillerindendir. Eğer taktığınız takı, farklı renkleri içerisinde barındırıyorsa, giydiğiniz parçayı bu renklerden biriyle ortak tutabilirsiniz.

2019 aksesuar modası

2019 aksesuar modası

Ya da takıyı daha canlı tutmak için, kıyafetinizi daha soft bir renk seçebilirsiniz. Son olarak; altın rengi bir takı ise beyaz, krem ve bej tonlarıyla daha da ön plana çıkacaktır.

2019'UN ÖNE ÇIKAN TAKI MODELLERİ

trend önerileri

trend önerileri

H&M: 179 TL - 229 TL

en güzel takılar ve fiyatları

en güzel takılar ve fiyatları

H&M: 229 TL

zara aksesuar

zara aksesuar

ZARA: 90 TL

bileklik bayan

bileklik bayan

ZARA: 15 TL - 30 TL

2019 takı trendleri

2019 takı trendleri

KOTON: 13 TL - 15 TL

Sonbahar kına geceleri için şık ve rahat kombin önerileri

İLİŞKİLİ HABER

Sonbahar kına geceleri için şık ve rahat kombin önerileri
Kate Middleton ucuz takı kullanıyor!

İLİŞKİLİ HABER

Kate Middleton ucuz takı kullanıyor!

BİR YORUM YAPIN 0