Sezonun en zarif ve en güzel duvak modelleri

Uzun yüzlere açık saç, üçgen yüze farklı aksesuarlar derken duvak tercih ederken birçok şüpheye düşeriz. Peki doğru duvak seçimi nasıl olmalı? Oleg Cassini ve Aysira gibi markalarda ne tarz duvak modelleri yer alıyor? Sizler için sezonun en zarif ve en güzel duvak modellerini ve aynı zamanda doğru duvak kullanımı ve tercihinde dikkat edilmesi gereken noktalara değindik. Duvak modellerinde detaylar haberimizde.

İlkbahar ve yaz dönemi, tatil vb. kavramları akıllara getirebilir ancak genç kızlar için aynı zamanda mutluluğun da habercisi olan bir mevsim dönemidir. Evliliğe ilk adımı atmak için ilkbahar ve yaz dönemini tercih eden genç kadınlar, tatlı ve eğlenceli bir telaşın içerisine düşerler. Hem gelinlikleri hem de düğün mekanları için birbirinden farklı konseptleri tercih eden gelinler, bu aralıkta gelinlik kadar önemli olan duvaklara pek yönelmezler. Gelini tamamlayan en önemli parçalardan biri olan duvak, aynı zamanda gelinin en özel aksesuarıdır. Yeni sezon duvak modasında, öne çıkan ekstra aksesuarlar ise çiçekli taçlar ve şapkalar oluyor. Ancak dantel modelleri de göz alıcılığını hiç kaybetmeyen bir model olarak dikkat çekiyor. Peki bir duvak modeli seçerken özellikle neye dikkat etmeniz gerekir? Son dönemin trend modasını ele alarak bu noktaya yakından bakalım.

Sezonun duvak modelleri

Sezonun duvak modelleri

Duvak tercihi yaparken dikkat etmeniz gereken en önemli şey, yüz şekliniz olsun. Duvağınızı yüz yapınıza göre seçmeniz, duruş ve ifade açısından sizlere farklılık kazandıracaktır. Eğer duvağınızı yüz yapınıza göre tercih etmezseniz, yüzünüz daha dolgun bir ifade kazanır. Bu sebepledir ki, duvak seçerken kullanacağınız aksesuar parçalarını bile yüz yapınıza uygun seçmeniz gerekir. Bu aksesuarlardan en çok öne çıkanı ise kuşkusuz ki taçlar olacaktır.

2019 duvak modelleri ve fiyatları

2019 duvak modelleri ve fiyatları

Şimdi de 2019 sezonunun en trend duvak modellerini ve fiyat aralıklarına yakından bakalım:

2019 EN TREND DUVAK MODELLERİ VE FİYATLARI

Aysira duvak modelleri

Aysira duvak modelleri

AYSİRA / DUVAK: 1.050 TL

AYSİRA / DUVAK: 1.470 TL

Oleg Cassini duvak modelleri

Oleg Cassini duvak modelleri

OLEG CASSİNİ / DUVAK: 345 TL

OLEG CASSİNİ / DUVAK: 495 TL

2019 duvak modelleri ve fiyatları

2019 duvak modelleri ve fiyatları

OLEG CASSİNİ / DUVAK: 745 TL

OLEG CASSİNİ / DUVAK: 895 TL

BİR YORUM YAPIN 0