Aybüke Pusat'ın tercihi 2019 sonbahar sezonu çiçek desenli etek modelleri

Doğayı çok sevenlerden misiniz? O halde çiçek desenli etek modelleri tam size göre. LC Waikiki, Mudo, Adl, De Facto, Roman ve Koton gibi ünlü markaların kataloglarında görmeye başladığımız çiçek desenli etekler, sonbaharın esinti ve yansımalarını üzerinde taşıyor. Şu sıralar Her Yerde Sen adlı dizide oynayan Aybüke Pusat, sezonun trend çiçek desenli etek modellerine kombininde en çok yer veren isimlerden. Peki Aybüke Pusat bu kombinleri uygularken nasıl bir yol izliyor? 2019 sonbahar sezonunda nasıl etek modelleri hakim? Sonbaharı üzerimizde taşıdığımız sezonun trend çiçek desenli etek modelleriyle ilgili tüm detaylar haberimiz içerisinde.

Sonbaharın gelişini büyük bir coşkuyla karşıladığımız şu günlerde, mevsimi yansıtan doğa temalı çizgiler ve renkler, modellerin üzerinde hayat buluyor. Peki 2019 çiçek desenli etekleri nasıl? Uzun boy modellerin karşımıza çıktığı etekleri, model olarak daha ön plana çıkarmak için neler yapılabilir? Bu soruların hepsine yanıt vereceğiz. Ancak bunu oyuncu Aybüke Pusat ile sağlayacağız. 2014 yılında Türkiye 3. güzeli olarak hayatımıza giren, sonrasında dizi oyunculuğuna başlayan balerin, oyuncu Aybüke Pusat, tarzıyla modaya etki eden isimlerden. Şu sıralar Her Yerde Sen adlı dizide rol alan Pusat, sezonun trend çiçek desenli etek modelleriyle uyumlu kombinler oluşturmaya çoktan başladı. Peki Aybüke Pusat, bir çiçek desenli eteğe nasıl kombin uyguluyor?

aybüke pusat kimdir

aybüke pusat kimdir

                                 Sezonun en trend etek modelleri için tıklayın...

AYBÜKE PUSAT STİLİYLE ÇİÇEK DESENLİ ETEK KOMBİNLEME

Aybüke Pusat'ın üzerinde gördüğümüz kombin, yaz aylarına ait. 'Çizme mi o?' dediğinizi duyar gibiyiz. Eğer konu şıklıksa, her şey her sezona uygun. Aybüke'nin stilinde de bu etkin.

Üzerine boğazlı kısa kollu bir bluz, ya da desensiz düz bir gömlek oldukça uyumlu olacaktır. Hareketli = hareketli uyumlu bir birliktelik oluşturmayacaktır. Nitekim Aybüke de bu uyumla hareket etmiş durumda.

aybüke pusat

aybüke pusat

ÇİÇEK DESENLİ ETEKLER NASIL KOMBİNLENMELİ?

Aslına bakarsanız bu, kanıksanmış bir moda kuralı. Her zaman için hareketli hareketli kombininden uzak durulması gerekir. Ekstra bir hareketlilik, aksesuar ve çanta ile sağlanmalı.

Üst tercihi için boydan kısa t-shirt ve gömlekleri kullanın ancak uzun model kullanırsanız da etek içerisine kombin yapın. Aksesuar olarak ince zincirli bir kolye ve bileklik kullanın. Etekleriniz uzun olacağı için ayak bileğinize takacağınız aksesuarlar gölgede kalacaktır. Bu sebeple aksesuar için boyun ve el bileklerinizi tercih edin.

2019 SONBAHAR ÇİÇEK DESENLİ ETEK MODELLERİ

Haydi gelin şimdi; 2019 ilkbahar ve yazının en çok dikkat çeken çiçek desenli etek modellerine ve fiyat aralıklarına bakalım.

etek modelleri koton

etek modelleri koton

KOTON: 55 / 98 TL

kloş etek modelleri

kloş etek modelleri

H&M: 199 / 229 / 279 TL

siyah etek

siyah etek

BERSHKA: 130 TL

çiçek desenli midi etek

çiçek desenli midi etek

PULL AND BEAR: 120 TL

Sebile Ölmez tarzıyla Instagram'a özel kombin oluşturma

İLİŞKİLİ HABER

Sebile Ölmez tarzıyla Instagram'a özel kombin oluşturma
Beste Kökdemir 'Her Yerde Sen' dizisine dahil oldu

İLİŞKİLİ HABER

Beste Kökdemir 'Her Yerde Sen' dizisine dahil oldu

BİR YORUM YAPIN 0