Nebahat Çehre tarzıyla davetlerde şık ve gösterişli olmanın yolları

Davetlerde şık olmak için uygulamanız gereken birçok stil önerileri bulunduğunu öğrendiniz. Bu önerilere uygun olarak giyinen, tarzını yıllardır yansıtan bir isim bulunuyor. Bu isim Aşk-ı Memnu'nun Firdevs Yöreoğlu'su deyince akla gelen, 1960 Türkiye güzeli Nebahat Çehre. Stili ve tarzıyla, giydiği kıyafetlerle her zaman ilgi gören Nebahat Çehre'nin stili nasıl oluşuyor? Nebahat Çehre'nin kıyafetleri nasıl? Nebahat Çehre nereden giyiniyor? İşte Nebahat Çehre stiliyle davetlerde şık ve gösterişli olmanın yolları.

Modaya uyum sağlamak her zaman kolay bir durum değildir. Katıldığınız davetlerde şık bir stil oluşturmak, her yaşta ve tarzda alımlı gözükmek için birçok uğraş vermek zorunda kalırsınız. Bunun için doğru stili ve kuralları yakalamanız gerekir. Birçok içeriğimiz içerisinde de vücut tiplerinize uygun olarak nasıl kombinler oluşturmanız gerektiğini sizlere aktarmıştık. Bu içeriğimiz içerisinde ise rol aldığı dizilerde sunduğu tarzı ile beğenilen, kendisine geniş bir hayran kitlesi oluşturan Nebahat Çehre'den yola çıkarak, katıldığınız davetlerde şık olmanın yollarını sunuyoruz. 

nebahat çehre stili

nebahat çehre stili

Aşk-ı Memnu'nun Firdevs Yöreoğlu'su, Muhteşem Yüzyıl'ın Ayşe Hafsa Sultan'ı... Yeni neslin bu dizilerde canlandırdığı karakterlerle hafızalarına kazıdığı, 1960 yılında Türkiye güzeli unvanına sahip olan Çehre, her yaşta ve her daim şık ve alımlı olmayı başarıyor.

Peki ya bunu nasıl başarıyor?

NEBAHAT ÇEHRE STİLİ

Bir kombin oluştururken önceliğiniz trendleri takip etmek olmalı. Sezonun en çok takip edilen moda akımlarını kullanarak oluşturacağınız kombinler, trendleri en iyi şekilde yansıtmanızı sağlayacaktır. Elbette bunu yaparken renk kontraslarına da önem verin. Temeliniz bir kombin uyumu yakalamak olsun. 

İşte Nebahat Çehre stilinde de bunu olduğundan fazla görüyoruz. Kıyafetleri, gömlekleri ve aksesuarlarıyla her zaman uygun bir kombin kontrastı oluşturmayı başaran Çehre, kendi stilini oluştururken tek bir noktaya önem gösteriyor.

nebahat çehre gençliği

nebahat çehre gençliği

Çehre'nin savunduğu stil oluşturma tanımı tam olarak şöyle; 'İnsanın kendisine yakışanı, neyi nerede giymesi gerektiğini, kendi vücut anatomisini, ten rengine hangi renklerin yakışacağını ve  uyumlu renklerin doğru bir şekilde seçimini bilmesi gerekir.' 

Aslına bakarsanız doğru bir kombin oluştururken bilinmesi ve uygulanması gereken en kritik noktalar tam olarak bu tanımlama içerisinde yer alanlardır.

ÇAĞLA ŞIKEL STİLİYLE HAVALI KOMBİN OLUŞTURMANIN YOLLARI...

NEBAHAT ÇEHRE NEREDEN GİYİNİYOR?

Çehre'nin nereden giyindiği de oldukça merak ediliyor. Dizilerde hep gündelik hayat kombinlerinde bile şık ve havalı görülen Çehre; H&M, Topshop, Beymen ve Gianfranco Ferré gibi markaları tercih ediyor.

nebahat çehre nereden giyiniyor

nebahat çehre nereden giyiniyor

Öyleyse şimdi; Nebahat Çehre stil önerileri ve tercih ettiği markaların sezon modellerinden yola çıkarak, katılacağınız davetlerde şık ve gösterişli olmanın yollarına bakalım:

DAVETLERDE ŞIK GÖSTEREN ELBİSELER

uzun gece elbiseleri

uzun gece elbiseleri

TRENDYOL: 80 TL - 120 TL

şık gece elbiseleri uzun

şık gece elbiseleri uzun

ZARA: 370 TL - 600 TL

şık gece elbiseleri kısa

şık gece elbiseleri kısa

ZARA: 600 TL - 200 TL

cool olmak süper taktikler

cool olmak süper taktikler

H&M: 179 TL - 229 TL

Disney karakterlerinin renkliliğini yansıtan kombin modelleri

İLİŞKİLİ HABER

Disney karakterlerinin renkliliğini yansıtan kombin modelleri
Harry Potter'ın büyülü dünyasını yansıtan kombin modelleri

İLİŞKİLİ HABER

Harry Potter'ın büyülü dünyasını yansıtan kombin modelleri

BİR YORUM YAPIN 0